18/09/2021

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa vă informează : Termenul de completare a dosarului de ‪‎candidat cu fișa medicală, prelungit

politie1Candidații înscriși pentru ocuparea funcțiilor vacante din sursă externă și prin reîncadrare pot completa dosarele de recrutare cu fișa medicală tip până la data de 22 aprilie 2016 inclusiv.

Începând de astăzi, se prelungește, până la data de 22 aprilie a.c. inclusiv, data-limită de completare a dosarelor de recrutare cu fișa medicală tip, de către candidații înscriși la ocuparea funcțiilor vacante din sursă externă și prin reîncadrare.

Completarea dosarelor cu celelalte documente, exceptând fișa medicală tip, prevăzute de anunțul de scoatere la concurs a posturilor, trebuie realizată de candidați până la data de 15 aprilie 2016 inclusiv.

Testarea psihologică a candidaților va începe la data de 18 aprilie 2016, urmând a fi organizată pe centre zonale, sens în care candidații sunt rugați să verifice zilnic pagina de internet a Poliţiei Române – http://www.politiaromana.ro/ ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

De asemenea, candidații sunt rugați să verifice pagina de internet și avizierul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, unde vor fi publicate anunțuri în care se vor preciza informații privind programarea nominală a candidaților pe zile și ore, precum și locurile unde se va desfășura testarea psihologică.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share