03/03/2021

Întâlnire la sediul CJD cu reprezentanții Companiei de Apă

DSCN8733Comunicat de presă

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, Administratorul Public al județului, Alexandru Oprea și Vicepreședintele Adrian Dumitru s-au întâlnit astăzi, 5 iunie 2015, la sediul instituției cu reprezentanții Companiei de Apă Dâmbovița Târgoviște (CADT) în scopul stabilirii activităților prioritare pentru următoarea perioadă.

Temele principale de discuție au vizat: stadiul lucrărilor pe POS 1 Mediu, a economiilor ce provin din proiectul european „Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată din județ”, derulat de Compania de Apă și adjudecarea consultanței pe POS Mediu 2 și includerea în POS 2 a unităților administrativ-teritoriale din județul Dâmbovița.

De asemenea, șeful administrației județene a dorit să cunoască, atât situația lucrărilor de la stația de epurare din orașul Pucioasa, cat si termenul de finalizare și inaugurare a obiectivului.

În cadrul întâlnirii de astăzi, reprezentanții CADT au prezentat și o informare cu privire la activitatea de inventariere și recenzare a abonaților și de reînnoire a contractelor de furnizare/ prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare. Prin această acțiune se dorește identificarea tuturor utilizatorilor atât contorizați, cât și necontorizați.

În încheierea discuțiilor, Președintele CJD, Adrian Țuțuianu, a transmis conducerii Companiei de Apă să urmărească constat respectarea regulilor și procedurilor ce țin de derularea în bune condiții a activităților pe POS Mediu.

Biroul de presă al Consiliului Județean Dâmbovița

Distribuie acest articol Oficial Media
Share