01/04/2020

Întâlnire literară la Colegiul Jean Louis Calderon din Timişoara

Ieri, două clase de elevi de la Colegiul ”Jean Louis Calderon”, din Timişoara, au avut ocazia de a se întâlni cu jurnalistul şi scriitorul timişorean Stejărel Ionescu, cel care și-a lansat alături de elevi, cel mai recent volum de poezii „Picătură de vin e femeia” Download free games.

Peste 60 de elevi din cele două clase au citit din poeziile autorului şi au purtat discuţii interactive, elev-scriitor, pe marginea textelor 스케치 업 2017 한글.

Elevii au fost îndrumaţi şi călăuziţi de către doamna profesor Roxana Dica, cea care a făcut şi o prezentare a autorului, cu peste 30 de volume publicate, dar şi altele în pregătire de a vedea lumina tipărului Age of Bands.

De asemenea, la deschidere a participat şi directorul adjunct al liceului, Radu Burcea-Iancu,  care i-a urat succes în viaţă şi i-a transmis un sincer „La Mulţi Ani!”, deoarece în 5 noiembrie a împlinit o frumoasă vârstă Download the Pokémon Mods version.

Am putea spune şi câteva cuvinte despre cartea prezentată, apărută la Editura Inspirescu, şi care conţine 67 de poeme, dedicate femeii, vinului şi cherhanalelor, dar şi a călătoriilor pe ape sau în trapul calului 영화 도둑들.

De ce „Picătură de vin e femeie”, deoarece în urmă cu doi ani a apărut „Esenţă de vin e femeia”, iar autorul a spus că: „a trecut o perioadă destul de mare între apariţia celor două cărţi, perioadă în care esenţa s-a evaporat, iar femeia a rămas doar o picătură, care poate fi: de apă, de vin, de rouă…”

După discuţiile avute, cei mai norocoși au plecat cu cărţile primite în dar de la autor, evenimentul cultural aducând tuturor o stare de bine și bucurie, așa ca pentru o toamnă cu miros de hârtie Windows xp genuine.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments