30/10/2020

ÎNTÂLNIRE TRANSNAȚIONALĂ DE PROIECT ERASMUS+ ÎN ITALIA

În perioada 20-23 februarie 2020, o delegație formată  din profesorii Ilie Nelu Cioată (responsabil proiect) și Cornel Băroi (responsabil comunicare si diseminare)și două eleve: Alessia Nicoleta Ciulei și Emma Daniela Năstase  de la Liceul Tehnologic ‘’Retezat’’ Uricani, au participat la a treia întâlnire transnațională a proiectului APPs – Addressing teaching to Prevent cyber-bullying Phenomenon at Schools,ID: 2017-1-IT02-KA201-036653 desfășurată la Istituto di Istruzione Superiore F.Mengaroni, Pesaro , în Italia.

 

Coordonatoarea proiectului prof. Maria Roberta Cappelletti  ne-a prezentat agenda de lucru ,un rezumat al activităților desfășurate până acum, dezvoltarea modulelor VLM, rolul acestora , rezultatele raportărilor legate de curriculă și testarea acesteia la clasele test. Elevele prezente au lucrat la forma finală a manualului de bune practici,  ce va fi produsul final al proiectului. Managerul financiar Marica Sabbatini de la COMETA Srl ne-a prezentat procedura de raportare si diseminare care va trebui respectată pentru realizarea rapoartelor finale ale proiectului.

Din cauza problemelor ridicate de apariția Coronavirusului COVID-19 mobilitatea a cincea pentru elevi,  care trebuia să se desfășoare în perioada 23-29 februarie 202,  a fost anulată. În prezent,  s-a făcut cerere la Agenția Națională din Italia –INDIRE, pentru  reprogramarea acesteia și pentru prelungirea perioadei de desfășurare a proiectului până la 31 august 2020.

 

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share