08/03/2021

Întâlnirea membrilor UZPR Timiș în prima ședință de lucru din acest an

Membrii UZPR a filialei timișene „Valeriu Braniște” s-au întâlnit la acest început de an 2021 într-o ședință de lucru la sediul filialei timișene  din incinta Bastionului.

Printre ziariștii prezenți s-a aflat și vicepreședintele filialei, Dumitru Buțoi, care a ținut să puncteze câteva aspecte pentru cel de al doilea an de COVID.

Pentru început de an în afară de perioada asta de restricții sanitare sperăm să aducem în actualitate viața și opera unor notorietăți de actualitate la nivel național din punct de vedere al jurnalismului și culturii în România.

Avem și un amplu proiect de mediatizare a unor acțiuni inițiate de UZPR la nivel național și european.

Mai țin să precizez că la Herculane și la mănăstirea Sf. Ana de la Orșova , în aer liber a avut loc Simpozionul Național Eminescu, la care au participat atât scriitori cât și ziariști atât din țară cât și din diaspora.

Să sperăm că în acest an ne vom bucura de mai mult timp de socializare, deoarece anul trecut pandemia nu prea a fost prietenoasă cu noi”,  a spus Dumitru Buțoi.

UZPR a mai lansat recent un proiect Săptămâna Presei Românești, respectiv File de Isorie Luminoasă, unde filiala timișeană „Valeriu Braniște” l-a sărbătorit pe Eminescu.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share