16/06/2021

Internet gratuit oferit de Primăria Târgoviște

internet gratuit

Astăzi într-o conferintă de presă ce a avut loc pe Centrul Vechi din Târgoviște, primarul interimar al orașului, Daniel Cristian Stan, alături de administratorul public Liviu Stoica, ne-au informat cu privire la zonele din oraș care vor beneficia de internet gratuit. Prin urmare, târgoviștenii care nu aveau posibilitatea conectării la internet decât de acasă, sau în anumite spații comerciale, de acum se vor putea bucura și în aer liber de informația online în mod gratuit.

Zonele vizate sunt Centrul Vechi și Piața Revoluției, Piața 1 Mai, Parcul Mitropoliei, Piața Tricolorului, Parcul Chindia.

”Începând de vineri, 3 iunie, în cinci zone din Târgoviste avem wi-fi gratuit oferit de Primarie. Este un contract pe care l-am încheiat în urma cu ceva timp, serviciul este operațional, nu este nevoie decât să se seteze wi-fi. 20 MB este viteza atât pentru download, cât și la upload. Urmează și alte zone care vor beneficia de acestă facilitate. Cred că este un gest de normalitate pe care Primăria Târgoviște îl face. Am întâmpinat câteva probleme cu setările, pentru că voiam să oferim acest serviciu de mai mult timp.” (Daniel Cristian Stan)

Distribuie acest articol Oficial Media
Share