20/10/2020

Întrerupere în furnizarea apei, în mai multe localitați din Timiș în data de 5 și 6 februarie

Aquatim anunță că, miercuri, 5 februarie, între orele 08:00-16:00, se va sista livrarea apei în localitățile Bodo și Ohaba Lungă, din cauza lucrărilor de spălare și dezinfectare a rezervorului și a rețelei de apă.

De asemenea în data de 6 februarie, în intervalul orar 09:00-17:00, în localitățile Criciova, Cireșu și Jdioara, se va întrerupe  alimentarea cu energie electrică, din cauza lucrărilor efectuate de ENEL. Se va înregistra lipsă de presiune, iar, în cazul în care interventia se prelungește, se va intrerupe total furnizarea apei.

Tot în  06.02.2020, în intervalul orar 09:00-14:00, în Buziaș se va întrerupe parțial furnizarea apei, pe Strada Griviței respectiv pe Strada Principală, ca urmare a interventiei la rețeaua de apă. Este o acțiune reprogramată, date fiind condițiile meteo nefavorabile de la momentul inițial stabilit.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share