30/10/2020

Investiţii în Judeţul Timiş

Sfârşitul de an aduce investiţii noi în judeţul Timiş, asfaltări de drumuri la sate şi legătura între acestea, inaugurări în prezenţa reprezentanţilor judeţului în frunte cu preşedintele C J Timiş , dar şi prezenţa mitropolitului Banatului, IPS Ioan Selejan.
“Avem două investiții importante în această zonă a Făgetului, una de la Ohabă Lungă la Dobrești, un drum extraordinar de frumos care duce înspre mănăstirea Dobrești și leagă Ohaba și Dobreștiul de Bara, iar cea de-a doua investiție, drumul dintre Balinț, Nevrincea, Cliciova și Susani, care face legătura cu șoseaua națională înspre Făget, înspre Deva. Cred că este una dintre invesțiile foarte frumoase și importante având în vedere că această zonă este deosebit de frumoasă având în vedere că a fost și este cea mai sărăcuță zonă. Sunt lucrări executate, eu zic din suflet, pentru că în această zonă a Făgetului s-a investit mai puțin, dar datorită primarilor din această zonă care au alergat foarte mult și au insistat pentru aceste investiții și vedeți că în paralel au fost făcute și investiții pe alte forme de finanțare”, spune președintele Cosniliului Județean Timiș, Titu Bojin.
“Este un momentn de bilanț, dacă oamenii își măsoară acum drumurile. Este un semn de civilizație și acolo unde deja avem asfalt spunem că acea parte de Românie a ieșit din Evul Mediu, așa că eu zic că pentru zonă aceasta este o binecuvântare pentru că sunt convins că cei care au plecat din acestea sate și trăiesc părinții lor aici vor veni de acuma cu mai mult drag și mult mai des în satele lor”, spune IPS Ioan Selejan, mitropolitul Banatului
“Acest drum, e un mare pas spre civilizaţie. În ultimii 8 ani de câd ne-am reînfiinţat ca şi primărie, în comună s-a construit foarte mult , piaţa imobiliară a crescut, ne-am extins foarte mult, avem aproape 600 numere de casă de la 380, preţurile au crescut şi la case şi la terenuri”, a spus primarul comunei Bucovăţ, Tiberiu Jivan.
Au fost asfaltaţi aproape 20 km de drum de pământ sau de piatră, au fost construite rigole si un sens giratoriu la Bucovăţ, făcându-se legătură de ieşire spre Drum Naţional.

Stejărel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share