25/01/2021

Iohannis, preşedinte pentru următorii cinci ani

România a câştigat duminică seara adevărata libertate, alegând drumul spre succes, debarasându-se complet de „Ciuma Roşie”, la un scor dublu, Iohannis a câştigat alegerile prezidenţiale, în turul doi, în faţa Vioricăi Dăncilă. După primele rezultate de la Exit Poll, cu un dublu rezultat, şi mai ales unul zdrobitor, de 66,50%-33,30%.

Totuţi există destui „ciumaţi” îmbrăcaţi în roşuu care mai cred în nişte hoţi, şi în nişte analfabeţi ce au distrus această ţară, şi au duso pe marginea prăpastiei. Mulţumim în primul rând celor din Diaspora ce au ieşit în număr atât de mare, sătui de a mai fi blamaţi şi batjocoriţi de că tre cei care au „ciumat” această ţară timp de aproape 30 ani.

Timpul a expirat pentru PSD, iar de acum PNL şi celelalte partide trebuie să pună osul la treabă, să se implice cu toţii, fiindcă ţara are nevoie de un drum drept şi neted. Un obstacol a fost depăşit, dar vor mai exista destule piedici, iar drumul în continuare va fi destul de dificil, deoarece greul abia acum începe.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share