16/06/2021

IPJ DAMBOVITA: De 1 Decembrie, șapte polițiști, avansați înainte de termen

 zepis

În contextul sărbătoririi Zilei Naţionale a României, astăzi, 29 noiembrie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița a avut loc o sedință festivă. Festivitatea, condusă de şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, comisar şef de poliţie Zepişi Danil, a debutat cu intonarea imnului naţional şi evocarea semnificaţiei zilei de 1 Decembrie 1918, potrivit unui comunicat de presă.

Momentul a fost urmat de ceremonialul avansării la gradul profesional următor, înaintea împlinirii stagiului minim, a șapte polițiști, dintre care 3 ofițeri de poliție și 4 agenți de poliție.

De asemenea, 245 de cadre ale inspectoratului au primit diplome de merit pentru activitatea derulată.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa le-a adresat poliţiştilor  aprecieri pentru munca depusă şi rezultatele obţinute, felicitându-i pentru profesionalismul, dăruirea şi onestitatea cu care și-au îndeplinit misiunile încredințate.

avansare4

Comisarul şef de poliţie Zepişi Danil, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa,  le-a urat poliţiştilor sănătate, putere de muncă şi succes, subliniind totodată obligaţiile pe care aceştia le au referitor la aplicarea cu fermitate a legii şi respectarea principiilor de legalitate, obiectivitate şi imparţialitate.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share