24/07/2021

IPJ Dâmbovița: „Echipajele de poliție, jandarmerie și poliție locală se vor afla în proximitatea lăcașelor de cult.”

IPJ Dâmbovița solicită cetățenilor să manifeste responsabilitate și să respecte prevederile ordonanțelor militare!
Apropierea Sfintelor Sărbători de Paşte întotdeauna a constituit un prilej de bucurie şi emoţie. În acest weekend, pentru credincioșii ortodocși urmează
Floriile, iar pentru cei catolici sau din alte culte, Paștele. Astfel, vă recomandăm să păstrați distanțarea socială și evitați aglomerațiile! Nu transformați febra cumpărăturilor în alt fel de febră. Respectați orarul de deplasare și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră!  Sancțiunile pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare sunt de la 2.000 la 10.000 de lei.
De asemenea, în acest an bisericile vor transmite oficierea slujbelor prin intermediul mass-media, dar și online. Rămâneți în casă și păstrați distanțarea socială. Totodată, accesul în cimitire este permis doar pentru oficierea slujbelor de înmormântare și atunci cu respectarea numărului de 8 persoane. Renunțați la deplasările la cimitir!
Echipajele de poliție, jandarmerie și poliție locală se vor afla în proximitatea lăcașelor de cult.
Pentru prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea și siguranța cetăţenilor, peste 300 de patrule formate din polițiști, jandarmi, militari și polițiști locali, vor continua să acționeze pe parcursul acestui weekend, în sistem integrat, în dispozitivul de ordine și siguranță publică.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share