18/04/2021

IPJ Dâmbovița ne-a pregătit un REVELION ÎN SIGURANŢĂ

 

Aproape 170 de poliţişti, suplimentar față de dispozitivul curent, vor fi la datorie în noaptea de Anul Nou, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranța cetăţenilor, informează IPJ Dâmbovița.

 În perioada 31 decembrie 2016 – 2 ianuarie 2017, 500 de poliţişti vor acționa, suplimentar față de dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a intervini atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor angrenaţi suplimentar, 344 sunt poliţişti de ordine publică și 86  de la rutieră. Vor fi angrenați și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști de la celelalte structuri, respectiv: poliţia transporturi, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.

De asemenea, poliţiştii de la transporturi vor patrula în  staţiile şi triajele de cale ferată.

Totodată, polițiștii vor monitoriza traficul rutier, pe toate drumurile naționale, județene, în vederea asigurării fluidizării circulaţiei şi prevenirea evenimentelor negative.

Recomandăm tuturor cetățenilor să adopte o conduită corectă în această perioadă și să respecte normele de conviețuire socială și indicațiile polițiștilor aflați în stradă.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share