29/10/2020

Iunona în Săgetător: Îndreptar al vieții

iunona-in-sagetatorÎntre 6 noiembrie 2016 și 2 februarie 2017, asteroidul Iunona joacă un rol principal într-un episod din călătoria astrelor. Ieșită din Scorpion, ea a pus capăt unor lupte pentru putere, unor manipulări, șantaje emoționale și unor conflicte ireconciliabile, presărând praf magic de înțelegere, reconciliere, iertare, împăcare, liniștire.

La trecerea dintre ani, Iunona în Săgetător calmează spiritele și ne indică modul în care fiecare dintre noi poate să se încarce cu o stare de bine. Iunona vorbește despre energia care ne completează și ne împlinește. În Săgetător, ea vine peste noi cu un îndreptar al vieții.

Pentru că există IQ (coeficientul de inteligență) și EQ (coeficientul de inteligență emoțională), inventăm și un HQ (coeficientul de fericire, ‘H’ provenind de la numele fericirii în engleză – happiness.) Trecem în revistă fiecare zodie, pentru a vedea în ce constă coeficientul de fericire între noiembrie 2016 și februarie 2017, deci ce ne readuce în echilibru cu noi înșine, din ce ne tragem forța de viață și ce ne ajută să ne simțim compleți și întregi.

Berbec

Îndrăgostire generală de viață. Berbecilor le revine cheful de a călători, se reiau contacte cu străinătatea și se poate pune problema relocării în afara granițelor sau a învățării unor limbi străine. Studiile, diplomele, întâlnirea unui mentor sau o aventură nepremeditată reprezintă un maxim din ce și-ar putea dori Berbecii în această perioadă.

Taur

Accesul la putere le dă Taurilor sentimentul că sunt împliniți. Ei nu ezită să facă uz de forță, ceea ce îi expune și la riscul de a face abuz. Mulțumirea deplină vine prin recompense obținute după eforturi îndelungi sau prin partener. Taurii sunt fericiți pentru succesul partenerului său al cuiva drag. E jubilează datoriră unor premii, recompense, bonusuri sau moșteniri.

 

Gemeni

Coeficientul de fericire este vizibil în relații. Apar persoane noi, cu care Gemenii se înțeleg foarte ușor, în timp ce luptele vechi se îndreaptă spre pace. Mulțumirea deplină pentru Gemeni vine din pașii făcuți către împăcare, către reconciliere, către atingerea unei stări de armonie care le dă aripi. Pe acest fundal, înflorește viața de cuplu său apare un parteneriat fericit.

Rac

Pe primul plan se află satisfacția profesională. Sunt de așteptat recompense, relaxare între colegi, siguranță și confort la locul de muncă. Însănătoșirea este, de asemenea, o mare realizare pentru Raci în această perioadă, ei putând să trateze cu succes orice afecțiune, să aibă șansa de a fi diagnosticați corect și din timp, de a întâlni medicul  sau forma de terapie care li se potrivește mănușă.

Leu

Leii sunt stimulați afectiv. Ei pot să trăiască o poveste de dragoste împlinită, își recapătă pasiunea fie prin întâlnirea unei persoane, fie printr-un hobby pe care îl descoperă sau îl practică. Recreerea, divertismentul, timpul liber îi fac foarte fericiți pe Lei, care pot lua serios n calcul și procreerea. Atenția acordată copiilor sau apariția pe lume a unui copil, începerea unui proiect și creativitatea devin priorități. Leii sunt fericiți și pentru că sunt apreciați, recunoscuți și premiați.

 

Fecioară

Viața de familie este centrul de greutate al Fecioarelor. Ele sunt fericite dacă își îmbunătățesc calitatea vieții, în special spațiul de locuit. Fecioarele ori redecorează, ori se mută cu cineva, ori fac tranzacții imobiliare. Satisfacția maximă vine din sentimentul de confort, de cuib și de acasă. Apartenența la cineva sau sau la un cămin le menține pe Fecioare în vârf de formă.

Valeriu Panoiu
Citește continuarea pe http://valeriupanoiu.blogspot.ro/
Distribuie acest articol Oficial Media
Share