30/11/2021

Jandarmeria  Dâmbovița reprezentată “la înălțime” de un jandarm montan

4

Plutonierul major Timofte Ionuț a reprezentat anul acesta Jandarmeria Română la a VIII-a ediție a Marathon 7500 – o competiție care a presupus parcurgerea unui traseu marcat integral în Munții Bucegi. Competiția s-a desfășurat în luna iulie a.c., pe traseul Salvamont Peștera-Vf. Omu-Gura Diham-Prepeleac-Vf. Omu-Poiana Guțanu-Șaua Strungă-Peștera din Masivul Bucegi, se arată în comunicatul de presă din partea IJJ DÂMBOVIŢA.

Jandarmul dâmbovițean a intrat în concurs la secțiunea Hobby, pe echipe, care a constat în parcurgerea unei distanțe de 45 km cu o diferență de nivel de 3700 m, al cărui timp maxim de parcurgere a fost limitat la 14 ore și s-a clasat pe locul 14 din 68 de echipe, obținând un timp de aproximativ 9 ore.

Pasionat de alergarea montană, subofițerul va participa și pe 20 august a.c., la cel mai greu maraton montan din țară – “2X2 Race” în Munții Făgăraș și care va consta în parcurgerea unui traseu de 46 km, cu diferență de nivel 4200 m, particularitatea acestei competiții constând în alergarea montană la o altitudine de peste 2000 m.

Plutonierul major Timofte Ionuț îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân Dâmbovița din anul 2006. Timp de aproape 2 ani, subofițerul a participat la 17 competiții, dintre care 8 semimaratoane pe asfalt, 1 maraton pe asfalt, 1 marton montan și 7 crosuri la care a obținut locuri aproape de vârful clasamentului.1 (3) 3 (2) 2 (1)

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share