08/12/2021

Jandarmii vor asigura ordinea publica la protestul PSD din Targoviste

Sâmbătă, 25 februarie a.c., jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa și Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești vor asigura măsurile de ordine publică și protecţia participanţilor la o acţiune de protest care se va desfăşura în municipiul Târgovişte, informeaza IJJ Dambovita intr-un comunicat de presă.

Fiind o adunare publică autorizată, organizatorii au estimat participarea unui număr mare de persoane din judeţul Dâmboviţa.

Jandarmii vor asigura buna desfășurare a manifestației de protest în Piața Revoluției și pe traseul bulevardul Libertății – str. Poet Grigore Alexandrescu – bulevardul Mircea cel Bătrân – bulevardul Independenței – bulevardul I.C. Brătianu – bulevardul Regele Carol I – bulevardul Mircea cel Bătrân – str. Poet Grigore Alexandrescu – bulevardul Libertății, începând cu ora 10.00.

Pe timpul întregii activități jandarmii vor menține un dialog direct și permanent cu cetățenii prezenți, punându-se accent pe respectarea prevederilor legale în domeniul adunărilor publice.

Pe această cale, Jandarmeria Dâmboviţa recomandă tuturor participanţilor să să dea dovadă de un comportament civilizat pentru ca întreaga activitate să se desfăşoare în condiţii de normalitate.

Totodată, reamintim cetățenilor că ne pot solicita cu încredere sprijinul când situația impune.

 

Citește și:

Adrian Tutuianu, miting PSD la Targoviste: ”sunt așteptate aproximativ 10.000 de persoane”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share