Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

JULIO IGLESIAS revine la Timișoara cu un concert fabulos!

Cel mai iubit artist latin al tuturor timpurilor se reîntoarce în România, după succesul absolut de anul trecut înregistrat la Cluj-Napoca. Julio Iglesias a ales de această dată orașul Timișoara, unde a concertat în urmă cu 9 ani în fața a peste 20.000 de oameni.

Concertul, organizat de agenția Quantum Media (promoterul concertului de succes Julio Iglesias de la Cluj-Napoca de anul trecut), va avea loc în premieră, într-un cadru de poveste, în Piața Libertății, în data de 15 mai 2016, începând cu orele 18:30.

Timișorenii sunt așteptați să ia parte la cel mai mare eveniment al anului, într-o atmosferă romantică și plină de energie, în compania marelui Julio Iglesias, un idol iubit de oameni din toate colțurile lumii.

După o carieră de mai bine de 45 de ani, artistul internațional Julio Iglesias, aflat în top 10 artiști cu cele mai mari vânzări de discuri din lume, cu peste 2600 discuri de aur și platină, își va cuceri audiența, în acompaniamentul orchestrei sale, fiind susținut de trei voci suave feminine.

Cei prezenți vor avea o nouă șansă de a-și asculta și aplauda artistul favorit pentru interpretările live remarcabile ale melodiilor de succes, precum: ”Amor, Amor”, ”Nathalie”, “Manuela”, „Hey!”, “La carretera”, “Abrazame” sau „All of You”.

Pe langă acestea, publicul din Timișoara va avea ocazia să asculte, în premieră absolută, versiuni live ale pieselor de pe ultimul material discografic lansat de artist în toamna anului 2015, intitulat “Mexico”.
“Este ultimul meu album inregistrat intr-un studio” a declarat artistul la conferința de presă de lansare a albumului său, însă și-a asigurat fanii că “nu se va retrage de pe scenă, până când nu va fi împiedicat de viață sau de public”.

În deschiderea concertului Julio Iglesias de la Timișoara va cânta fiul cântărețului – Julio Iglesias Jr.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share