Julio Iglesias revine la Timisoara, în primăvara acestui an

Julio Iglesias revine la Timisoara, în primăvara acestui an

 

Cel mai iubit artist latin al tuturor timpurilor se reîntoarce în Banat, după succesul absolut de anul trecut înregistrat la Cluj-Napoca. Julio Iglesias a ales de această dată orașul Timișoara, unde a concertat în urmă cu 9 ani în fața a peste 20.000 de oameni.

“Nu există privilegiu mai mare pentru un artist decât acela de a vedea că publicul îți permite să revii.”, a declarat Julio Iglesias.

Concertul, organizat de agenția Quantum Media, va avea loc în premieră, într-un cadru de poveste, în Piața Libertății, în data de 15 mai 2016, începând cu orele 18:00.

Timișorenii sunt așteptați să ia parte la cel mai mare eveniment al anului, într-o atmosferă romantică și plină de energie, în compania marelui Julio Iglesias, un idol iubit de oameni din toate colțurile lumii.

După o carieră de mai bine de 45 de ani, artistul internațional Julio Iglesias, aflat în top 10 artiști cu cele mai mari vânzări de discuri din lume, cu peste 2600 discuri de aur și platină, își va cuceri audiența, în acompaniamentul orchestrei sale, fiind susținut de trei voci suave feminine.

Cei prezenți vor avea o nouă șansă de a-și asculta și aplauda artistul favorit pentru interpretările live remarcabile ale melodiilor de succes, precum: ”Amor, Amor”, ”Nathalie”, “Manuela”, „Hey!”, “La carretera”, “Abrazame” sau „All of You”. Pe langă acestea, publicul din Timișoara va avea ocazia să asculte, în premieră absolută, versiuni live ale pieselor de pe ultimul material discografic lansat de artist în toamna anului 2015 intitulat “Mexico”.

“Este ultimul meu album inregistrat intr-un studio” a declarat artistul la conferința de presă de lansare a albumului său, însă și-a asigurat fanii că “nu mă voi retrage de pe scenă, până când voi fi împiedicat de viață sau de public”.

Începând cu 27 ianuarie a.c. ora 11.00, admiratorii artistului Julio Iglesias care nu iși doresc să rateze ocazia de a lua parte la unul dintre cele mai importante concerte ale anului, își pot achiziționa biletele atât online, accesând www.julio-iglesias.ro si www.eventim.ro, precum și din rețeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas, sau benzinariile OMV.

Biletele pentru concertul Julio Iglesias de la Timișoara, au fost puse în vânzare la prețuri variabile în funcție de categorie, după cum urmează:

  • VIP: 350 Lei;
  • Categoria I: 295 Lei;
  • Categoria II: 225 Lei;
  • Categoria III: 145 Lei;

“Nu există privilegiu mai mare pentru un artist decât acela de a vedea că publicul îți permite să revii.”, a declarat Julio Iglesias.

 

Stejarel Ionescu

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share