05/04/2020

KOSHEEN LA A CINCEA EDIȚIE A R:EVOL:UTION FESTIVAL TIMIȘOARA

A cincea ediție a R:EVOL:UTION festival prezintă o nouă locație, noi date, dar și aceeași energie uimitoare și concept pentru această ediție deosebită 장덕철 지각. Festivalul va avea loc între 8 și 10 august. Noul loc de petrecere este… Liceul Silvic din Timișoara 24비트 음원 다운로드! La fel ca în edițiile precedente, cele 10 zone și scene de festival vor aduce mai mulți artiști și interpreți, cu starurile electronice ale Bristol-ului, Kosheen, ca invitați principali High-speed chrome.

Liceul Silvic are unul dintre cele mai atrăgătoare parcuri din Timișoara, cu decorațiile naturale și căsuțe ca din basm, și o școală-castel, ale cărui pereți vor fi aduși la viață cu o incredibilă mapare video Download Zero's Enforcer. Situat chiar lângă gazda noastră precedentă, Pădurea Verde a orașului își va sufla energia asupra festivalierilor, în timp ce activitățile la care te invităm vor asigura că această ediție a R:EVOL:UTION te va lăsa cu experiențele incredibile cu care te-am obișnuit 골든디스크 2019 다운로드.

Revolution – New Location

Kosheen, celebra formație electronică din Bristol, va urca pe 8 august pe Main Stage a festivalului utorrent 한글 다운로드. Vocea ușor de recunoscut a solistei Sien Evans vine pentru prima dată în Timișoara alături de formație, într-un show live remarcabil și hituri de neuitat precum „Catch”, „Hide U”, „Suicide”, „Empty Skies” și multe altele 중국 apk.

După succesul vertiginos al primului lor album (Resist) și multe premii prestigioase, Kosheen au adus satisfacție auditivă fanilor cu următoarele lor albume, (Kokopelli, Damage, Independence și Solitude) Hangul Office Neo. In diferite interviuri, Sien Evans adesea menționează show-ul de la EXIT Festival drept una dintre favoritele sale, și evidențiază energia uimitoare pe care o resimțea, în timp ce fanii cântau alături de ea 정통 마작. Pregătește-te pentru un nou val de drum and bass și un nou show de neuitat alături de Kosheen.

Kosheen – Hide U

Pentru cei care iubesc sunetul electronic, celebra scenă Electric Apex are plăcerea să găzduiască cea mai bună selecție de DJ români și reprezentații live: Amorf live, Atipic showcase (Arapu, Mihigh, Vincentiulian, Priku), Livio & Robi și Prâslea 원피스 0화.

Gaia Trance Zone va oferi sunetul psihedelic deja cunoscut, cu decorații fenomenale în culori fluorescente irezistibile. Combinația perfectă dintre artiști sârbi și români — precum Imaginarium live, Latam, Moca, Psylev, Stole, Vlada, Xoa, Zarma and Zenesis — va oferi vizitatorilor o experiență cosmică!

Electric apex + Lake afterparty – Aftermovie

Biletele EARLY BIRD vor fi disponibile la doar 79 de lei pentru 3 zile de experiență festivalieră de neuitat!

Un număr limitat de bilete pentru R:EVOL:UTION festival vor fi puse în vânzare de astăzi, 18 iunie, pe eventim.ro și entertix.ro, la doar 79 de lei pentru 3 zile sau 59 de lei pentru o zi.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share