03/04/2020

La nici 10 ani, Maia Truțulescu vine în galeria Pygmalion cu cea de a cincea expoziție personală de pictură

Sensibilitate. Culoare. Îndrăzneală. Și mult talent. Deși nu are încă zece ani împliniți, Maia Truțulescu și-a înscris în CV până acum, nu mai puțin de patru expoziții personale 동물농장 책. Cel de-al cincilea demers plastic semnat Maia Truțulescu ajunge în fața publicului joi, 6 ianuarie, în galeria Pygmalion din Casa Artelor. Este vorba despre expoziția de pictură intitulată „Sounds of Soul” Download Ocean's Eleven.

În această nouă expoziție Maia prezintă lucrări de pictură-  majoritatea realizate în 2019 și 2020 Download the invitation. Față de anii anteriori, suprafețele sunt de-a dreptul îndrăznețe din prisma dimensiunilor, Maia reușind să transforme pânzele într-un loc de joacă, dar o joacă seriosă și foarte creativă 가버나움 영화 다운로드. Pasta de structură, cuțitul de paletă, drippingul rămân instrumentele principale ale căutărilor ei plastice. Noutatea vine și din paleta de culori folosită în ultimul an, care adaugă culorilor pure un spectru diafan de griuri colorate așezate maiestuos în compoziții care aduc sugestia peisajului mai aproape de suflet Spy Bridge. Crâmpeie de lumină și vibrații venite din inocența și candoarea sufletului de copil cu siguranță transmit și privitorului acea bucurie a vieții fără prejudecăți și constrângeri Download Galactic Hero Legend3. Maia caută, la fel ca orice artist adult care înțelege cum funcționează arta, modalități de exprimare proprie, experimentează, devine subtilă și face trimiteri fine spre discursuri plastice cu sine și cu lumea pe care și-o imaginează Chernobyl Korean subtitles. spune Roxana Bărbulescu, critic de artă

Vernisajul are loc începând cu ora 18 유튜브 구독. Despre artistă și lucrările sale va vorbi criticul de artă lect.univ.dr.Gabriel Kelemen. Lucrările stau pe simezele galeriei Pygmalion până în 18 februarie 전쟁시대.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments