24/10/2020

La PNŢCD Timiş, istoria se repetă

 

După scandalul din vară când fostul preşedinte al organizaţiei locale PNŢCD, Ciprian Mihoc, înpreună cu o „gaşcă” de scandalagii, au făcut o şedinţă ad-hoc şi l-au destituit din funcţie pe preşedintele partidului Valentin Moldovan, împărţindu-şi între ei funcţiile, istoria de această dată se repetă.

Atunci, Ciprian Mihoc a ameninţat membrii PNŢCD, sunându-i noaptea la orele 2-3 , cerându-le să se debaraseze de Moldovan, şi să formeze un alt PNTCD, au fost cu toţii destituiţi şi puşi pe liber, plecând care încotro, iar Mihoc devenind finul lui Dan Popa de la PNL,şi ajungând şi pe listele liberalilor, la consilieri.

Moldovan a zis că şi-a învăţat lecţia cu „şarpele” ce la ţinut la piept.

Cam la fel s-a întâmplat şi la PMP Timiş. În timp ce preşedintele acestei formaţiuni, Roxana Iliescu se afla la Bucureşti, tot preşedintele formaţiunii locale Căiţă Panici, a organizat o şedinţă ad-hoc şi a destituit  pe preşedintele de la judeţ, Roxana Iliescu. Normal, a fost eliminat din partid.

Căiţă s-a refugiat la PNŢCD, şi a intrat pe sub pielea lui Moldovan, care la şi propulsat ca preşedinte al organizaţiei locale. şi PNŢCD, a înviat.

Un alt şarpe la sânul lui Moldovan. Va fi a doua destituire a lui Valentin Moldovan.

Căiţă, deja face pe stăpânul în PNŢCD, şi îşi aduce oameni care să îl susţină.  Astfel de la Becicherecul Mic, la adus pe Radu Dănuţ, fost viceprimar, care a mai venit cu vreo sută de oameni.

PNŢCD care pe vremuri era cel mai tare partid din Timiş, s-a destrămat după plecarea lui Ciuhandu, iar acum încearcă să se rezidească. Oare cu a cui gândire „creştin democrată”, a lui Căiţă Panici sau Valentin Moldovan?

Un partid istoric a devenit istorie, iar istoria se repetă.

 

Stejărel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share