La Timişoara au început amenajările pentru Târgul de Paşti

Primăria Municipiului Timişoara, împreună cu Casa de Cultură a Municipiului, organizează în perioada 16 aprilie – 4 mai 2016, cea de – a noua ediţie a Târgului de Paşti.

În Piaţa Victoriei din Timişoara au apărut deja căsuţele, ce vor fi amplasate pe toată zona central între catedrală şi opera, unde 45 de căsuţe, vor comercializa ouă încondeiate, dulciuri, cozonaci, pască, flori, icoane, produse handmade şi ornamente de sezon. Tot aici va fi amenajat şi un cuib cu ouă colorate şi decoraţiuni specifice Sărbătorilor Pascale.

Copiii sunt aşteptaţi la Atelierul Iepuraşului, unde pot învăţa să încondeieze ouă, să realizeze felicitări cu specific pascal, să picteze ceramică şi să exerseze la roata olarului.

Şi în acest an, municipalitatea a hotărât decorarea cu elemente pascale a încă două zone din oraş: Parcul Copiilor şi piaţa din faţa Şcolii Generale nr. 30, în zona Soarelui.

Deschiderea Târgului de Paşti va avea loc în data de 16 aprilie 2016, la ora 17.00, în Piaţa Victoriei. Programul cuprinde un concert de muzică de promenadă susţinut de Fanfara “Timişoara Big Band”.

Timişorenii şi nu numai sunt aşteptaţi în municipiul de pe Bega între 16 aprilie – 4 mai 2016, la Târgul de Primăvară, pentru a ne bucura împreună de Sărbătorile Pascale!

 

Stejarel Ionescu

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share