31/10/2020

La Timişoara mallul cu pârtie de sky

În curând la Timişoara se va da în folosinţă un nou mall care va adduce primul cinematograf din estul Europei dotat cu tehnologiile iMax și 4DX , dar și cu cea mai modernă sală de sport cu piscină semi-olimpică. Shopping City Timișoara îşi va deschisde porţile la 31 martie 2016.

De asemenea va deţine şi o sală de fitness ultramodernă, o piscină semi-olimpică, o sală de bowling, biliard și casino, o paletă variată de restaurante, baruri și cafenele .

Dar premiera naţională o constituie pârtia de schi, care va fi inaugurate la puţin timp după inaugurare.

Cinema City își va așteapta clienții cu 13 săli în care aceștia vor putea viziona cele mai noi blockbustere din lume și în care le vor fi stimulate cele 4 simțuri, grație noii experiențe 4DX. Efectele speciale sincronizate cu acțiunea de pe ecran constau în ceață, vânt, apă, ploaie, fulgere și mirosuri. Sala iMAX aduce o tehnologie unică în România și o calitate a imaginii cu 40% mai bună în comparație cu un film în format clasic 2D, iar sunetele, de 10 ori mai dinamice. Cu o capacitate totală de 2.400 de locuri și o suprafață de 4.000 mp, noul cinematograf Cinema City va deveni cel mai mare multiplex din afara Capitalei.

Shopping City Timișoara vine şi cu cea mai modernă sală de sport care va oferi servicii de fitness, aerobic, indoor cycling, functional training și wellness la care clienții au acces cu numai 1.800 lei/an, dacă achiziționează abonamentele până la finalul lunii martie.

The Jack Slots și Play Again este zona de distracție deschisă non-stop și este dotată cu peste 70 de slot machines și rulete electronice, 8 piste de bowling, 10 mese de biliard, darts, simulatoare și alte jocuri distractive dar și zona de cafenea și relaxare vor fi disponibile pentru timișorenii aflați în căutare de distracție la orice oră. În perioada 1-3 aprilie, clienții vor beneficia de o reducere de 50% la bowling și biliard.

Nici copiii nu au fost uitaţi, Shopping City Timișoara a pregătit Fun Planet, cel mai mare și mai complex spațiu de joacă din oraș, care ocupă o suprafață de 350 mp

De asemenea timișorenii vor putea alege dintr-un mix de opțiuni pentru toate gusturile, de la branduri celebre precum KFC, Pizza Hut, Chopstix, Mesopotamia, Salad Box, Hercule, 3F, Shanhay, cât și de la multe alte concepte noi precum Transylvania Burger. Oferta de cafenele include Cafe Viena, Ado Cafe, Cafe Lumiere, Cafeneaua Bună Ziua.

 

Stejărel Ionescu

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share