27/11/2020

Lansarea noului echipament al Politehnicii Timișoara

Ieri seară Politehnica Timișoara a lansat ”THE LAST CARD”noul echipament pe care alb-violeții îl vor purta în următoarele două sezoanepână în vara anului 2022. Prezentarea tricoului a fost făcută printr-un clip realizat de Druckeria și Action Cinema Andrei Birtea Company, avându-i ca protagoniști pe Ioan Mera, Cristi Scutaru, Mircea Axente și juniorul Robert ”Pele” Ehling, născut în anul 2004. Clipul poate fi urmărit pe canalul de Youtube al clubului nostru 
 
Noul tricou e un omagiu adus caruselului numit Politehnica în care ne-am urcat cu toții. E dedicat momentelor unice pe care le-am trăit până acum. Însă așa cum am spus-o mereu, cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni. ”The Last Card” e conceput de către Druckeria și a fost realizat cu ajutorul prietenilor noștri de la Westiment, din materiale de cea mai bună calitate. Conceptul vizual îmbină elementele arhitecturale de tip Secession, regăsite deseori pe clădirile Timișoarei și amintind de una dintre cele mai bune perioade ale burgului, cu reprezentări grafice specifice cărților de joc (Inimă, Pică, Treflă, Romb).  Stilul Secession, sau Jugendstil, e caracterizat de linii curbe, ondulate, pline de ritmuri sincopate, precum ale unui laitmotiv muzical. 
 
Tricoulîn varianta de acasă și în cea de deplasareeste disponibil pentru vânzare în shop-ul oficial al Politehnicii Timișoara, la prețul de 120 lei/bucată. Sunt disponibile atât mărimi pentru copiicât și pentru adulțiFiecare tricou vine ambalat într-o cutie personalizată. 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share