Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Laptop-ul antic si efemeridele

Miturile antice povestesc despre puterile paranormale ale Oracolului din Delphi. Conform legendelor, preoții aveau puterea de a se conecta cu zeii, străinii sau călătorii în timp, deţinând instrumente de înaltă tehnologie.naiskos-520x260

Statuia de pe mormântul “Naiskos” cu femeia înscăunată şi un vasal, din  Muzeul J. Paul Getty din Malibu, California, a stârnit reacţia efemeridelor (foto). Chipurile, femeia ar ţine în braţe un laptop antic cu USB.

Cei care nu cred în extratereștrii sau în călătoriile în timp spun că obiectul este o tabletă de ceară, pe care grecii antici o foloseau pentru a scrie cu un stilou.Investigatorii paranormali susțin că ” tableta de ceară” din sculptura funerară în relief nu ar seamăna cu alte tăblițe cerate cunoscute în arta greacă.

Câştigă deştept alegerile!

Adepţii conspiraţiilor susţin că tableta de ceară e mai subţire decât pe alte vestigii antice şi că ar fi un laptop antic.

Nu aş fi scris această postare, dacă nu aş urmări traficul imens al efemeridelor, comparativ cu articolele de investigaţie reale.

Lecturati in continuare, aici, acest articol semnat de Marius Ghilezan.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share