Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Liga AC LABS: Studenții pun teoria în practică

Un proiect deja tradițional la Facultatea de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnica Timișoara, Liga AC LABS, a ajuns la cea de-a XI-a ediție. Deschiderea oficială are loc luni, 24 februarie 2020, începând cu ora 15:00, la Centrul de Conferințe al UPT.

În cadrul proiectului, organizat de Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (Liga AC), cu sprijinul Universității Politehnica Timișoara, marile companii de IT&C din Timișoara vor susține laboratoare pe tot parcursul celui de-al doilea semestru al anului universitar. Astfel, studenții își pot testa cunoștințele dobândite în timpul anilor de studiu, le pot îmbunătăți și au șansa să își dezvolte abilitățile profesionale luând astfel contact cu mediul de business.

Ediția de anul acesta aduce 22 companii și 35 de laboratoare susținute în cadrul proiectului unde pot participa studenții pasionați de domeniul IT, indiferent de facultatea la care studiază.

În cadrul deschiderii, reprezentanții celor 22 de companii partenere vor prezenta cele 35 de laboratoare pe care le vor susține în acest an, sub forma standurilor individuale ce vor fi amplasate în holul Centrului de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara.

Liga AC LABS se va desfășura pe o perioadă de patru luni, după cum urmează:

  • Deschiderea oficială a proiectului: 24 februarie 2020
  • Înscrierea participanților: 22 februarie – 27 februarie 2020
  • Perioada de teste și interviuri: 29 februarie – 12 martie 2020
  • Selecția participanților: 16 – 20 martie 2020
  • Perioada de desfășurare a laboratoarelor: 23 martie – 5 iunie 2020.

Informații suplimentare se găsesc pe site-ul proiectului (https://labs.ligaac.ro/), iar cele mai noi activități pot fi urmărite pe  pagina de facebook (https://www.facebook.com/ligaaclabs) cât și contul de instagram (https://www.instagram.com/ligaaclabs/).

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share