30/10/2020

Liliana Oneţ, este noul prefect de Timiş

După două luni de la investirea Guvernului PNL au avut loc şi schimbări la diferite funcţii, printer ele fiind vizată în primul rând cea de prefect. Lucru ce s-a întâmplat şi la Prefectura Timiş, în locul fostului prefect Eva Andreaş, care şi-a dat demisia, fiind numită Liliana Oneţ.

Ea a fost învestită în funcție, în prezența ministrului de Interne Marcel Vela.

„Guvernul României va fi alături de doamna prefect de Timiș. Pe drum de la aeroport mi-am adus aminte că într-una din ședințele trecute am aprobat indicatorii tehnico-economici pentru centura de Sud și noul racord la autostradă. Cred că viitorul sună bine pentru cetățenii din Timiș. Doamna prefect va avea cel mai frumos mandat și cel mai lung, estimez eu. Doamna prefect Oneț este un prefect deosebit. Mult succes!”, a spus Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, prezent la Timișoara.

Liliana Oneț a mai ocupat funcția de subprefect de Timiș, din luna mai  2012 până  în martie 2014, când a fost înlocuită de Zoltan Marossy.

Cel mai probabil ca şi subprefect de Timiş va fi numit  Mircea Băcală , care a mai ocupat în trecu funcţia de prefect din Timiș.

„Este o zi încărcată de emoție. Încrederea arătată de Guvern mă onorează, dar implică o responsabilitate imensă, Această funcție reprezintă o nouă proivocare. Voi depune toate eforturile pentru a gestiona corespunzător activitatea curentă, dar mai ales situațiile neprevăzute. Cea mai mare responsabilitate va fi organizarea alegerilor locale și parlamentare, rezolvarea problemelor de fond funciar este, de asemenea, prioritară”, a declarat cu emoţie Liliana Oneț.

Printre cei care au luat cuvântul la ceremonia de învestire a noului prefect de Timiș, a fost şi mitropolitul Banatului ÎPS Ioan, care i-a cerut ministrului de Interne Marcel Vela, prezent la eveniment, să pună la dispoziția reprezentanților Guvernului în teritoriu un fond de urgență pe care să-l poată folosi în situațiile de urgență. De asemenea este nevoie şi de găsirea unei clădiri disponibile pentru a fi transformată întro clădire cu spaţii de cazare, pentru guvernanţii ce vor venii spre Banat, deoarece , PREFECTUL, ESTE PREMIERUL DIN TERITORIU.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share