30/11/2021

Liviu Dragnea: ”Implicarea lui Cristian Stan în acest proiect îmi dă garanția că va fi un primar foarte bun”

NATATIE

Am încurajat mereu activitățile sportive. Copiii noștri trebuie să aibă posibilitatea de a crește sănătos și de a face sport. Complexul Turistic de Natație din Târgoviște este un proiect de care se poate bucura toată comunitatea. (Liviu Dragnea)

Sub acest mesaj pe care fostul ministru al Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea, l-a publicat pe contul personal de facebook, s-a desfășurat vizita pe care acesta a realizat-o astăzi în Târgoviște la Complexul Turistic de Natație care se apropie în curând de inaugurare. Un proiect dificil care a stârnit foarte multe controverse în taberele politice locale, de stânga și de drepta, fiecare încercând să-și facă dreptate. Beneficiarii finali, cetățenii, vor putea fi singurii care să tragă concluziile acestui proiect și desigur, modul în care se va reuși gestionarea și administrarea acestuia și după inaugurare. Este foarte important ca obiectivul să capete o vizibilitate foarte mare în afara județului și a țării, pentru a-și atinge atât gradul de utilizare maximă cât și ca un punct turistic  de atracție de care orașul Târgoviște și județul Dâmbovița are nevoie ca de aer.

NATATIE1

Liviu Dragnea și-a manifestat toata disponibilitatea și suportul în prezent și viitor față de orașul Târgoviște, mărturisind că știe foarte bine zona și potențialul turistic pe care îl are.

”Am vrut să vin neapărat astăzi la acest bazin. Este unul dintre proiectele europene pe care îl cunosc foarte bine. Un obiectiv care a avut carențe foarte mari în proiectarea inițială. Trebuie să recunosc că primarul Cristian Stan, colegul nostru, a făcut eforturi foarte mari pentru a salva acest proiect și totodată a primit sprijin și din partea mea ca ministru al Dezvoltării Regionale. Dacă nu salvam acest proiect, banii europeni trebuiau dați înapoi de Primăria Târgoviște. Din păcate, Târgoviste a beneficiat de o abordare defectuoasă a programelor europene, deși au avut bani suficienți la dispoziție.” a declarat Liviu Dragnea, prezent la conferința de presă de la Complexul Turistic de Natație.

NATATIE2

Liviu Dragnea a mai menționat ca atât primarul interimar al orașului, Daniel Cristian Stan, cât și președintele Adrian Țuțuianu fac o echipă foarte bună împreună, și că proiectele începute merită a fi continuate în aceeași manieră pentru a pune orașul Târgoviște într-un flux turistic atât de necesar.

”Implicarea lui Cristian Stan în acest proiect îmi dă garnția că va fi un primar foarte bun. Târgoviște este un municipiu cu potențial mare de dezvoltare, din păcate au fost ani la rândul pierduți, oportunități ratate pentru a dezvolta acest oraș. Cristan Stan mi-a vorbit despre multe obiective pe care le are în vedere pentru dezvoltarea zonei. Sunt sigur că va face o echipă bună cu Adrian Țuțuianu la Consiliul Județean în ceea ce privește legăturile de infrastructură rutieră care trebuie să asigure un flux normal, un flux mai mare către Târgoviște și dinspre Târgoviște. Dăcă voi fi invitat voi veni și la inaugurare, pentru că va fi o bucurie foarte mare pentru copii. Le doresc succes lui Cristian Stan și Adrian Țuțuianu, au tot sprijinul meu.” a concluzionat Liviu Dragnea.

GALERIE FOTO COMPLEXUL TURISTIC DE NATAȚIE

Comandat de PSD DAMBOVITA

REALIZAT DE ASOCIATIA GOLD MUSIC, B-dul. Independentei, Bl.A1, Sc.B, AP.29, Targoviste, Jud. Dambovita, CUI 25983240

Cod mandatar 21160002

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share