Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu au venit cu promisiuni la Timișoara

Liviu Dragnea nu vrea deloc să îşi lase copilaşul singur, aşa că non stop e pe urmele premierului Sorin Grindeanu.

Şeful PSD, Liviu Dragnea, şi-a luat copilaşul de mânuţă şi au luat-o la pas prin Banat – Caraş Severin şi Timiş, unde au început să împartă promisiuni peste promisiuni: autostrăzi, şoseaua de centură, locuri de muncă, investitori străini, alocări de sume. S-au întâlnit cu primarii din Timiş, cu  șefii de deconcentrate şi cu angajați ai CJT. Cuvântul de deschidere l-a avut preşedintele CJ Timiş, Călin Dobra, care a prezentat proiectele județului Timiș și a cerut susținerea premierului în îndeplinirea acestora.

Grindeanu a venit cu o importantă ştire pentru bănăţeni: săptămâna trecută a fost deblocat proiectul viitoarei autostrăzi Timișoara – Pancevo, care face din municipiul de pe Bega un important nod rutier între două ”coridoare” europene. Finanțarea efectivă a proiectului autostrăzii intră în viitorul exercițiu bugetar.

A mai fost scos în evidență și faptul că marile investiții din țară așteaptă o lege mai flexibilă (a achizițiilor publice) la care se lucrează din plin. Cert este că va fi o procedură mai rapidă care va accelera investițiile în lucrări importante. Astfel ”vom scăpa de această „industrie a celor care fac blocaje prin contestații”, crede Sorin Grindeanu!

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share