14/05/2021

Lucrări de reabilitare și modernizare a infrastructurii în județul Dâmbovița

 DSC_0003

Miercuri, 24 august 2016, Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a efectuat o vizită de lucru la obiectivele de investiţii din Judeţul Dâmboviţa privind stadiul de realizare a lucrărilor de reabilitare şi modernizare a infrastructurii.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a mers la obiectivele de investiţii din zona de sud a judeţului, în localităţile Corbii Mari, Lunguleţu şi Petreşti.

Investiţia din comuna Corbii Mari privind modernizarea DJ 701, pe sectorul Corbii Mari (DN 61) – limită cu Judeţul Teleorman este finanţată prin Programul Operaţional de Dezvoltare Locală, aprobat de OUG 28/2013. Valoarea totală a proiectului este de 11.861.887 lei, în cadrul său urmând a fi realizate lucrări de reabilitare, modernizare prin două straturi de asfalt pe o lumgime de 8,144 km, dar şi lucrări de punere în siguranţă a unor poduri. Preşedintele Adrian Ţuţuianu a solicitat constructorului întreprinderea eforturilor necesare pentru finalizarea lucrărilor în cel mai scurt timp posibil.

DSC_0022

Vizita de lucru a Preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a continuat în comuna Lunguleţu, în vederea verificării stadiului lucrărilor pe DJ 711A, sectorul Ghergani – Lunguleţu şi sectorul Săbieşti – Colacu. Având o lungime de 7,8 km, valoarea totală a investiţiei este de 7.482.471 lei. În prezent au fost executate lucrări privind aşternerea primului strat de asfalt şi realizarea terasamentelor. De asemenea, Preşedintele Adrian Ţuţuianu s-a oprit la Sala de Educaţie Fizică Şcolară din comuna Lunguleţu, obiectiv finanţat prin Compania Naţională de Investiţii care urmează să fie pus în funcţiune la jumătatea lunii septembrie a.c. Valoarea totală a investiţiei este de 1.557.009 lei.

Preşedintele Adrian Ţuţuianu a încheiat vizita de lucru în localităţile Petreşti şi Crângurile, verificând lucrările de reabilitare şi modernizare pe DJ 702 G, sectorul Pătroaia Deal – Ioneşti, km 21+053 – 28+530. Valoarea totală a investiţiei care asigură legătura Judeţului Dâmboviţa cu Judeţul Argeş este de 8.442.776 lei, obiectivul fiind finanţat prin Programul de Dezvoltare Locală aprobat prin OUG 28/2013. Drumul are o lungime de 7,477 km, din care 6,6 km sunt asfaltaţi. Preşedintele Adrian Ţuţuianu a precizat că lucrările sunt în curs de finalizare, perioada estimată pentru punerea în funcţiune a acestuia fiind de cel mult o lună.

Alături de preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, la vizita de lucru au mai participat reprezentantul Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Direcţia Generală Infrastructură Locală, Vasile Dinu, precum şi reprezentanţii unităţilor administrativ – teritoriale anterior amintite, potrivit unui comunicat de presă din partea Consiliului Județean Dâmbovița.

DSC_0004 DSC_0041

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share