20/10/2020

Lucrări la rețelele de apă, Buziaș și Sinersig

Joi, 30 ian. a.c. între orele 9 și 13 se va întrerupe furnizarea apei în Buzias, pe străzile Principală și Griviței, pentru remedierea unui defect la rețeaua de apă din zonă.

Vineri, 31 ian. a.c., între orele 9 și 12, presiunea apei va fi scăzută în Sinersig, din cauza spălării rețelei de alimentare cu apă a localității. Spălarea conductelor de apă se face periodic, ca parte a programului de mentenanță preventivă desfășurat de Aquatim, pentru asigurarea calității apei.

Pe durata lucrărilor și la reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

 

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi DISPECERATUL Aquatim, la numerele 0356 914, 0256-201.362, 0756-119.528 NON-STOP

Distribuie acest articol Oficial Media
Share