19/09/2021

Lucrări la rețelele de distribuție în Traian Vuia, Alioș și Ghiroda

În zilele următoare se va efectua spălarea și igienizarea rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare în mai multe localități. Ca urmare, pe 11 august, între orele 8-16, se va întrerupe furnizarea apei în Traian Vuia, iar pe 11 și 12 august, între orele 9-15, se va opri apa în Alioș. De asemenea, pe 12 august, între orele 2-4, se va opri apa în Ghiroda pentru lucrări de verificare a rețelei de distribuție.
Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.
La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share