16/06/2021

Lucrările din Piața Mihai Viteazul se vor încheia înainte de termenul contractual

mv7

Săptămâna aceasta a avut loc o vizită în teren realizată de primarul orașului, Daniel Cristian Stan, altături de viceprimarii Cosmin Bozieru si Carmen Holban pe șantierul nou deschis in Piata Mihai Viteazul din Târgoviste. Lucrările începute de aproape două săptămâni, vizează reabilitarea întregii zone, inclusiv a fântânii arteziene din fața Casei Sindicatelor. Constructorul l-a asigurat pe edilul orașului că până la finalul acestui an, lucrările din Piata Mihai Viteazul se vor încheia, iar târgoviștenii se vor bucura de o zonă de promenadă modernă și civilizată, atât de necesară unui centru de municipiu.

”Este un proiect la care noi am ținut foarte mult și pe care sperăm să-l finalizăm în acest an, până în luna octombrie-noiembrie, în avans față de termenul contractual. Este vorba de o reamenajare a pieței Mihai Viteazul, se vor schimba total aleile, se vor pune plăci de granit, va fi montat un mobilier urban, vor fi facute pergole. Întreaga zona va fi schimbată radical. 1,6 milioane de lei, valoarea totală a proiectului. Acesta este primul pas a ceea ce înseamnă reabilitarea zonei centrale a municipiului Târgoviște.” (Daniel Cristian Stan)

mv8

După finalizarea acestui proiect vor intra în program de reabilitare Parcul Mitropoliei și Piața Tricolorului, acolo unde municipalitatea cauta încă surse de finanțare. Sunt vizate fonduri atrase prin Ministerul Mediului, pe ordonanța 28. Cu privire la investițiile care se mai derulează în aceste zile la Târgoviște, Daniel Cristian Stan ne-a oferit următoarele informații:

”Continuăm lucrările în Cartierul Matei Voievod, mai avem zona de canalizare, plus stratul doi de asfalt și se vor finaliza investițiile. Continuă lucrările la Grădinița nr.9, la Clubul pentru pensionari, la AfterSchoolul de pe strada Dinu Lipatti din Microraion IV; în paralel sunt discuții pentru elaborarea strategiei de dezvoltare urbană a orașului Târgoviște, în care vor fi cuprinse toate proiectele pe care vrem să le implementăm până în 2020. Un alt proiect de care nu am discutat până acum este reabilitarea și modernizarea drumurilor din Târgoviște, vrem să facem peste 10 km, în afara de ce este acum în derulare, cu fonduri prin Planul Național de Dezvoltare Locală pe ordonanța 28/2013.”

mv10 mv9 mv11 mv6 mv5

Distribuie acest articol Oficial Media
Share