09/12/2021

Ludovic Orban la Timişoara cu ocazia împlinirii a 143 de ani de la înființarea Partidului Liberal

Ludovic Orban la Timişoara. Cu ocazia împlinirii a 143 de ani de  la înființarea Partidului Liberal, Orban s-a gândit să dea o fugă până în capitala Banatului, Timişoara, pentru a sărbători alături de ortacii de partid.  Au avut loc discursuri emoţionante şi  depuneri de coroane de flori la monumentul lui Ion (Ionel) I.C. Brătianu.

Şi ca totul să fie complet, la sediul PNL a avut loc şi cea de-a doua sărbătoare, Ludovic Orban fiind sărbătorit de ziua lui cu tort şi şampanie.

Ludovic Orban la Timişoara

Ludovic Orban, crede că liberalii nu doar că susțin eliminarea celor condamnați pentru fapte penale din viața publică, dar aplică deja această cutumă.

„PNL are proiect de lege inițiat la Parlament prin care să nu se permită persoanelor care au condamnări, evident în perioada în care au restricții, să ocupe funcții publice. Nici funcția de președinte, nici funcția de parlamentar… PNL este singurul partid care a introdus în statutul său un cod de integritate extrem de clar, care nu permite oameni care au probleme cu legea să candideze din partea PNL. Și au mai făcut alții coduri, numai că nu le-au aplicat. Vasile Blaga, senator în Timiș, nu a mai candidat. Eu m-am retras din cursa pentru primăria capitalei și nu am mai candidat la parlament”, a spus Ludovic Orban.

PNL strange randurile

„Dacă au existat, probabil, niște tensiuni, sper să trecem mai departe. Am avut o discuție și cu domnul Dan Barna, președintele USR și i-am comunicat că domnul Robu este unul dintre cei mai serioși promotori ai integrității în funcția publică și nicidecum un om care să pună bețe în roate unei astfel de campanii”, a mai spus președintele PNL.

Ludovic Orban la Timişoara

Distribuie acest articol Oficial Media
Share