Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

LUNA NOUA IN VARSATOR, 19 februarie- Ce vreau sa se schimbe la mine si in lume?

Varsator-5-600x375Ce este un cuvant? Este o racheta care parcurge spatiul si declanseaza forte, incita entitati si provoaca efecte ireparabile. Da, in realitate, efectele sunt ireparabile. Evident, daca le-am putea remedia imediat, nu ar mai exista daune, dar cu cat timpul trece, cu atat mai mult acele cuvinte provoaca pagube.Da, dar le-am reparat pentru ca am spus contrariul – Pentru cuvintele frumoase vei fi recompensat, dar pentru cuvintele rele trebuie sa platesti, adica vei fi pedepsit.
Iata ceea ce nu stiti. Credeti ca puteti repara totul ? Nu, dragii mei frati si surori, nu, caci binele si raul pe care il facem merg spre doua regiuni diferite, in doua straturi diferite. Straturile se suprapun ai nu putem lua inapoi cuvintele pe care le-am pronuntat, pentru ca ele se gasesc deja îngropate sub alte straturi terestre sau supraterestre. Timpul reprezinta deci un factor important.” Omraam Mikhael Aivanhov

Pe 19 februarie 2015 avem a doua Luna Noua in Varsator. Daca prima(pe 20 ianuarie) a fost cuvantul inainte al lui Mercur retrograd in Varsator(21 ianuarie), aceasta Luna Noua ofera posibilitatea plantarii unor noi seminte necesare viitorului nostru.
Fiecare Luna Noua aduce pentru noi un timp de initiere, Universul trimite asupra noastra o energie cu o carte de vizita “ de noi motivatii, noi provocari, noi activitati, idei noi, intelegeri noi, afaceri noi, practici noi, oameni noi, locuri noi, lucruri noi”. Este o carte de vizita astrala cu care putem accesa acel domeniu de viata in care apare semnul Varsator in harta natala a fiecaruia. Luna Noua este un moment in care obiectivele personale  trebuie sa fie in accord deplin cu acest semn al Varsatorului, acuma, demagogul ( tipul dizarmonic) iese in prima linie alaturi de marele reformator si omul de maine, de noi depinde cum folosim aceasta energie. “A cunoaste “ este verbul magic al acestei lunatii, conjugati-l atat pentru voi cat si pentru ceilalti dar cu multa noblete. Ce foc doresc sa aprind, ce vreau sa se schimbe la mine si in lume, ce pot da celorlalti intr-un mod dezinteresat astfel ca viata sa devina mai buna?

Aceasta Luna in Varsator pe gradul anaretic, karmic, de urgenta  29:59 activeaza casa III, asta inseamna ca “semintele “ acestei lunatii vor da roade prin  prin tot ce tine de comunicare, scris, studii, rude, frati, surori, calatorii, mass-media. A treia casa ne aminteste ca mintea noastra se dezvolta prin experiente personale si imediate, prin demonstratii, dovezi de tot felul. In primul rand, aceasta Luna Noua in Varsator are drept scena, casa III, o casa a comunicarii prin excelenta. In aceasta casa, aceasta energie ne indeamna sa comunicam prin fel de fel de mijloace inedite, aici fiecare dintre noi isi poate recita rolul in mediul apropiat prin intelegerea lucrurilor de baza si prin sensibilitate practica. Valorificarea inteligentei noastre, a tuturor informatiilor  si partajarea eficienta a acestora cu ceilalti este un indemn al acestei Luni Noi. Casa III este legata de toate tipurile de zvonuri, mesaje, rapoarte, discursuri, dezbateri iar provocarea acestei Luni Noi este de a deveni constienti de motivatiile noastre mentale, fiecare gand, cuvant, actiune si fapta activeaza legea atractiei magnetice. Ceea ce sadim acuma, aceea vom primi. Gandul si fapta sunt profund interconectate, actiunea si miscarea sunt caracteristicile acestei lunatii. Acuma, fiecare dintre noi isi poate intona mantra viitorului, “ eu fac progrese prin mintea mea , prin inteligenta mea”.

Adriana Tudosa

Mai multe pe adriana-astro.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin