24/10/2020

LUNA PLINA in fecioara, 22 februarie – “Un adevar tesut cosmic”

luna

“Si m-am sarguit in inima mea sa urmaresc si sa cercetez cu intelepciune tot ceea ce se petrece sub Cer; aceasta e o indeletnicire trudnica pe care Dumnezeu a dat-o fiilor omului ca sa-si framante mintea cu ea. “ Eclesiast 1/13

 

Luna Plina este un moment de apogeu si o promisiune astrala a implinirii  unor activitati incepute la Luna Noua in Fecioara(Eclipsa de Soare in Fecioara) din septembrie 2015. In cuvinte simple, Luna Plina este un limbaj actual al legii Karmei, culegem ce am semanat, suntem fortati sa actionam, sa schimbam conditiile care nu ne satisfac, atat launtric cat si in exterior. Aceasta Luna Plina activeaza axa Fecioara –Pesti, deci Soarele este  pe gradul 3:34 Pesti iar Luna se afla in pe gradul 3:34 Fecioara . O Luna Plina este un aspect de opozitie, un aspect dinamic intre doua energii complementare ce cere de la noi efort, atentie marita pentru a gasi un echilibru dar acesta poate fi gasit doar daca cautam un numitor comun intre cele doua energii Fecioara si Pesti. Ambele semne sunt energii de vindecare, sprijin pentru ceilalti, sunt in slujba oamenilor in feluri diferite.

Fecioara este criticul, analistul, perfectionistul, doctorul care vindeca bolile societatii(semn de pamant) in timp ce Pestele(un semn de apa) este martirul, tamaduitorul sufletului, sanatatea noastra spirituala. Ambele semne sunt un simbol al vindecarii, daca Fecioara se concentreaza asupra lumii materiale si este stapana detaliului, nu-i scapa nimic neobservat, poate spune “iata ce este gresit, ce trebuie etichetat, aranjat, curatat, vindecat”, semnul Pesti este privirea de ansamblu, este intuitiv si emotional si se concentreaza pe tot ce este ascuns in spatele scenei si vrea sa sparga orice bariera. Misiunea acestei Luni Pline in Fecioaraeste aceea de a ne ajuta sa dam glas ratiunii in toate iluziile noastre, acuma putem vedea mai bine daca visele noastre sunt reale sau nu. Cel mai bun mod de a lucra cu aceasta energie astrala este de a ne purifica mintea de iluziile si amagirile adunate in viata noastra, in relatiile noastre. Acuma putem vedea toate detaliile unei probleme, acuma putem gasi cea mai buna solutie la o problema dificila. Din cele mai vechi timpuri, Fecioara a fost in acord deplin cu simbolul Sfinxului, cel care lanseaza enigme cu talc.  Apoi, acest semn a fost asociat cu imaginea Fecioarei cu snopii ei de grau sugerand maturitate, stapanire de sine, un oracol, o preoteasa. Aceasta Luna Plina in Fecioara ne spune intr-un mod inedit ca ne ajuta sa gasim raspunsul la o intrebare care pare fara raspuns. Fii atent, realist si iti voi scrie, desena, picta raspunsul la intrebarile Sfinxului, ne spune aceasta lunatie. Aceasta Luna Plina (influenta ei se intinde si in urmatoarele doua saptamani)  este un moment bun pentru orice tip de curatenie fizica, detoxifiere, vindecare spirituala, pentru renuntarea la obiceiurile negative care ne imbolnavesc.
Luna Plina  in Fecioara adica opozitia dintre Soarele in Pesti si Luna in Fecioara activeaza  axa V-XI,  o axa ce vorbeste despre relatii, fie ca vorbim de relatia cu un iubit, un grup, un prieten, un copil, relatia cu propria creativitate.

O Luna Plina in casa XI ne ajuta sa descoperim ca nu suntem singuri, aici sunt prietenii nostri, aliatii nostri, protectorii nostri,  puterea noastra in cadrul unui grup, puterea unui grup, increderea, fidelitatea, popularitatea, ministerele, parlamentul, sperantele noastre, aici muncim pentru viitor. Aceasta casa pune un accent deosebit si pe posibilitatile de realizare sociala prin relatii si prieteni, prin sprijinul sufletesc sau material al prietenilor, realizari spirituale, recunoastere sociala, recuperare dupa o boala, sprijin pentru copii nevoiasi, orfani. In aceasta casa, natura noastra filantropica este in prim-plan atat in bine cat si in rau.
In plus, o Luna Plina in casa XI vorbeste si despre bani dar intr-un mod diferit de banii casei II. In aceasta casa, aceasta lumina vorbeste despre castiguri mari, venituri ce au legatura cu cariera noastra, banii veniti intr-un mod neasteptat, o surpriza din partea unui sustinator.
Tot casa XI ne aduce fata in fata cu astrologia, calculatoarele, electricitatea, avioanele, cauzele umanitare, castigurile neasteptate. In casa XI, Luna Plina in Fecioara lumineaza, critica, eticheteaza tot ce este ascuns in relatia noastra cu un grup, in prieteniile noastre, in sperantele noastre, in modul nostru de a ne exprima calitatile umanitare, cat de conectati/deconectati suntem in raport cu mediul in care traim, muncim. Aici, Luna Plina in Fecioara este un vraci original ce scrie retete inedite pentru solutionarea unei probleme de iubire, de grup, protectie, copii, politica, caritate, bani.Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni din trecut, acuma pot iesi in lumina prieteniile nesigure sau gresite cu toate consecintele aferente.

Adriana Tudosa

Citeste mai multe pe adriana-astro.com

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share