Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Lună plină în Scorpion 19 Mai – Ne transformăm prin renaștere!

Lună plină în Scorpion 19 Mai

La Luna plină adunăm recoltele, tragem concluziile de la ultima Lună nouă, de acum două săptămâni sau de la cea de acum 6 luni.

Avem Luna plină în Scorpion, la 27 de grade. Cuvintele caracteristice Scorpionului: profunzime, seriozitate, pasiune, emoție, intensitate, angajament. Prin semnul Scorpionului trecem de la faza de renunțare la tot ce nu ne mai este necesar, la NOU, TRANSFORMARE, RENAȘTERE.

Lună plină în Scorpion 19 Mai – Chirurgii propriului suflet

Este opoziția între durabilitate (Taur) și esențial (Scorpion). Știm că de Scorpion e greu să te ascunzi, să minți. Cu o precizie de medic chirurg, pune degetul exact pe rană, o miroase, o simte.

Ideea de a „te contopi”, cu ceva mai important decât tine, de a-ți depăși limitele, de a te regenera și a-ți schimba pielea, precum șarpele, aparține arhetipului Scorpion și casei a 8-a.

Pluton, guvernatorul Lunii pline este la Nodul Sud, în Capricorn, adică ce-i place Scorpionului. Să se folosească de o putere deja obținută și să transforme ce are de transformat pentru a merge mai departe, mai puternic, mai stăpân pe el.

Cum putem să ne ajutăm de aceste aspecte? Prin a da sens, a exprima esențialul din ce am dori să facem pe viitor, altfel. Ne ajutăm de experiențele de până acum să devenim mai siguri pe noi, mai focusați, mai apți să realizăm ce este cu adevărat important pentru noi.

Lună plină în Scorpion – O Lună plină energetică!

Conjuncția Saturn – Pluton ne vorbește despre construcție și putere; Scorpionul despre secrete, adâncime, angajament, cum spuneam. Ambele vorbesc despre termene lungi, în timp. Saturn este cel care pune bazele solide și Pluton, cel care ne dă puterea și energia de a reconstrui. Este o Luna plină energetică!

Nu trebuie să ne speriem de Nodul Sud, chiar dacă este și el acolo. Foarte bine că este, ne ajută să scăpăm de ce nu ne mai folosește și să integrăm funcțiile Capricornului. De a urca pe acel munte, care ne duce unde vrem.

Sigur că în ultimul timp toți am fost obosiți de atât urcat și coborât și iar urcat și coborât. Eu însămi am simțit asta, la un nivel de nu vă pot explica: Parcă mă cățărăm zilnic pe munte și cum ajungeam sus, era „ah…nu era ăsta vârful”. Seara eram frânți și terminați psihic, fizic, emoțional. Praf.

Așa ne-am simțit în mare parte mulți dintre noi, mesajele pe care le primeam, erau trase la indigo. Același lucru: „Eu ce naiba caut în viața mea? Sunt panicat/ă rău. Ce ne facem?”. A fost foarte amuzant pe de o parte…că răspundeam și eu la fel: „Când afli, să-mi spui și mie. Panică e și la mine”.

Nu e ca și cum aș sta într-un vârf de munte dirijând circulația: ” Înaintați, înaintați, că încurcați circulația. Stop, fă dreapta că ai greșit ruta”. Mai fac așa, dar doar cu salamadre rătăcite :))).

remember

„Pentru a-ți putea aduce aminte cine ești, trebuie să uiți cine ți s-a spus că ești”.

Esențialul din ce ne dorim.

De la Luna nouă în Taur până acum, am avut o perioadă de revizuit direcții, iar singura opțiune să facem asta era să încercăm fiecare drum. Cuadraturile între Berbec și Capricorn, ne-au cam dat de furcă. La Luna plină, ne definitivăm traseul.

Taurul vorbește despre ce ne dorim…și Scorpionul despre ce este mai important. Esențialul din ce ne dorim. Și fiind semne fixe, ne fixăm asupra unui obiectiv. Pe care îl ducem mai departe cu ascendentul în Capricorn, adică cu tenacitate, sârguință, focus pe scop.

Luna reprezintă subconștientul. În Scorpion, înseamnă că ajungem la cele mai adânci dorințe inconștiente, pe care de cele mai multe ori nu le băgăm în seama.

Soarele face și o conjuncție cu Mercur, ambele în Taur. Mercur, mintea, gândirea, informația. Care are acum ocazia să procesese, să ia ce e mai de valoare din planul subconștient pentru a aduce la lumină.

Iar Pluton este în aspecte benefice cu Luna și Soarele, aflate în opoziție. Marte, abia intrat în Rac, face sextil cu Venus și Uranus aflate în conjuncție, în Taur. Marte este și el guvernator de Scorpion (unde avem Luna) și Venus guvernatoare de Taur (unde avem Soarele).

Lună plină în Scorpion – ”Drumul Eroului”.

Ceea ce înseamnă că putem căpăta forță, sens, siguranță, iar evenimente neprevăzute  se concretizează acum în material. 

Marte în Rac este familistul, este cel care își oferă energia pentru a proteja, pentru a ocroti. Nu este războinic, dar este un semn totuși cardinal, cu putere de decizie. Acțiunile lui sunt focusate pe găsirea siguranței emoționale. Dacă avem Marte în Rac, nu înseamnă că nu mai facem nimic și dormim. Totuși, e Marte, este energia noastră, care ne va pune să ne căutăm locul pe care vrem să-l securizăm și mai puțin războaiele.

Venus în Taur, la fel, caută siguranță și stabilitate. Iar sextilul oricum este activat de Uranus, care va face ca energiile celor două tipare (Rac și Taur) să se miște, să șocheze.

Este o Lună plină energetică, supravegheată de puteri mai mari decât noi: Pluton, Uranus, Neptun. Concretizările pe care le avem acum sunt din „Drumul Eroului”. Ceea ce vă doresc să fiți: Eroii din viața voastră!

 

Astrolog Crina Constantin

voceaastrelor.wordpress.co

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share