25/01/2021

Mandat de executare a unei pedepse privative libertate, pus în aplicare de polițiștii de la Găești

La data de 4 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emis pe numele unui bărbat de 29 de ani, din localitate.

 

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Găești la un an și zece luni de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, faptă prevăzută de art. 229 din Codul Penal.

 

Acesta a fost depus în Penitenciarul Mărgineni.

 

Cercetat de poliţişti pentru comiterea unei infracţiuni la regimul rutier

 

Ieri, 4 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au depistat în trafic, pe raza municipiului, un ansamblu de vehicule, condus de un tânăr de 21 de ani, din Buciumeni.

 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au descoperit că cel în cauză nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.

 

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share