23/04/2021

Mara Bănică la Salonul Mirilor

Astă seară “Salonul Mirilor”, aflat la cea de-a X-a ediţie și-a închis porțile. Printre domnişoarele ce şi-au căutat o rochie de mireasă s-a aflat şi jurnalista Mara Bănică.
Evenimentul a fost organizat de CCIA Timiș și a reunit peste 70 de firme, branduri naționale și internaționale, care au expus o gamă diversificată de produse şi servicii specifice celui mai important eveniment din viaţa unui cuplu, de a devein , mire şi mireasă.
Au fost prezentate şi etalate rochii de mireasă, costume de mire, toalete de gală, invitații și mărturii, buchete de mireasă și aranjamente florale, bijuterii și accesorii dar și oferte de organizare nunţi, servicii de decorare, cofetării și restaurante, oferte turistice pentru luna de miere, închiriere limuzine, servicii foto-video și sonorizare, hair-styling și make-up artists.
Noutatea din acest an este “White Friday”, adică 500 de rochii noi, fiecare la preț de 1000 lei. Viitoarele mirese au avut de unde alege rochia potrivită. Astfel că la cabinele de probă a fost înghesuială chiar din prima zi a Salonului Mirilor. “Caut o rochie tip sirena, ceva simplu, fără pietre. Acum am ajuns, n-am apucat să ma uit la toate modelele”, “Am găsit o rochie, dar mi-e mare, trebuie modificată și îi stric croiul. În luna mai am nunta, așa că mai e vreme de căutat”, “Am nunta în 21 mai și am venit să caut o rochie. Cred că asta e aleasa. Vreau să fie simplă, finuță, gen prințesă”, “Am un model de rochie, dar nu-l găsesc deocamdată. Caut ceva gen prințesă. Modelul l-am văzut pe internet. Nunta o avem în iulie”, “Deja am luat rochia, a costat 2600 lei. E stil prințesă”, au spus câteva dintre tinerele viitoare mirese.
Cei care au trecut pragul expoziţiei, pe parcursul celor trei zile, au avut parte de un bogat program conex: demonstraţii de hair styling și make-up, prezentări de firmă și produse, concertul trupei PHASER, o tombolă care oferă şansa de a câştiga o superbă rochie de mireasă și multe alte cadouri suspriză.
“În aceste zile CRAFT va deveni locul perfect pentru nunta ideală. Expozanții noștri pun la dispoziție întreaga gamă de servicii conexe unei nunți într-adevăr perfecte. Astăzi, de la ora 18 așteptăm toate doamnele la parada modei, cele mai spectaculoase ținute de mireasă, costume de miri și tot ce înseamnă rochițe, bijuterii, freze, make-up, etc. Sâmbătă așteptăm tinerii care sunt mai timizi să spună DA doar pentru o zi. Pentru acesta, alături de un certificat de căsătorie le oferim o fotografie gratuită, o lecție de dans și celor mai norocoși o cină romantică la un restaurant din Timișoara”, a spus la deschidere purtătorul de cuvânt al CCIAT, Rodica Olinic.
“Mireasa trebuie să fie clasică, angelică, diafană. Acum se poartă rujul închis la culoare, dar nu la orice morfologie a feţei se potriveşte. Aşa că ţelul meu nu este să fac mireasa să nu fie recunoscută în ziua nunţii de către invitaţi. Trebuie să păstrăm trăsăturile ei natural, să punem în evidenţă ce are ea cel mai frumos”, a spus Sabina Cornea, make-up artist.

Invitat surpriză a fost jurnalista Mara Bănică care a explicat motivul pentru care se află în capitala Banatului :“Întâmplarea a făcut ca eu şi viitorul meu soţ, care nu are costum (n.r. – de mire) să cunoaştem un cuplu din Timişoara, care are afaceri şi în Bucureşti, iar el şi-a ales costumul de ginere. Aşa că eu m-am gândit că dacă toate lucrurile astea se leagă şi n-o fi întâmplare, o fi Dumnezeu, de ce să nu vin să-mi iau şi eu rochia de la Timişoara pentru că sunt oameni mult mai talentaţi pe aici decât pe la noi. Aş vrea să duc acasă, la Bucureşti, ceea ce vă caracterizează pe dumneavoastră, pe bănăţeni: bunul simţ şi educaţia. Din păcate, nouă, în zona aia, ne lipseşte”.

Stejarel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share