Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Mercur in mers direct, din 25 ianuarie 2016. Stii ce ai de facut!

my way

In ultimele 3 saptamani, Mercur retrograd a creat un spatiu de conversatie interioara pentru fiecare. Numai cine nu a vrut nu a vazut ce e de corectat, ajustat, reluat, completat, revizuit in viata sa, fie ca vorbim despre munca, relatii, segment financiar sau atitudine fata de viata in general…

Odata ce Mercur isi reia mersul direct, pe 25 ianuarie la ora 23:50, este intampinat de Pluto, astfel ca impreuna devin gardienii vigilenti, pazitorii rascrucilor, ai alegerilor pe care le vom face in urmatoarea perioada.

Venus si-a facut si ea aparitia in Capricorn pe 24 ianuarie. Totul parca devine, dintr-odata, foarte serios. Si profund. Iar noi nu prea mai avem alternativa, scuza sau pretext pentru a nu face ceea ce stim ca e potrivit pentru a ne imbunatati starea si viata. Cumva, in ultimele zile de retrogradare mai ales, am vazut ce nu functioneaza pentru noi, ce nu ne place, ce semnale avem de la corpul, relatiile si viata noastra… si poate ca unii s-au indarjit, s-au suparat pe ei si au incercat sa creeze, in apararea lor, o poveste despre asta, dar cu chiu cu vai au reusit sa puna cap la cap doar vreo doua ganduri… pentru ca ceva intr-un plan subtil, o voce mai limpede ca alta data, repeta adevarul si solutia in mod obsesiv.

Daca nu mai taiem colturile, ne putem duce viata la nivelul urmator

Intram intr-o etapa in care rigurozitatea, adevarul, onestitatea cu care comunicam si alegem directiile noi, maiestria cu care ne ocupam chiar si de cele mai mici lucruri in fiecare zi, grija fata de energia si cuvintele pe care le folosim, cultivarea lucida a posibilitatilor, toate acestea ne pot conduce catre schimbari radicale mai ales in ce priveste munca noastra, parteneriatele, relatiile, dar si convingerile, atitudinea fata de anumite aspecte ale existentei noastre, felul in care ne gestionam resursele.

Asculta atent

Orice nemultumire iese la iveala in aceste zile, mai ales daca e legata de propria persoana, merita luata in seama si chiar am putea sa-i cream spatiu sa fie, asteptand rabdatori sa vedem si solutia care se afla sub ea. Si pe care o stim. Doar ca nu toti suntem dispusi sa o recunoastem.

Orice nemultumire ai cu privire la tine si viata ta, fii sigur ca ea acopera o solutie pe care o stii, o ai, o poti aplica…dar nu ai fost dispus pana acum sa o vezi si sa o folosesti… si tu stii asta. Intrebarea este: desi stii ce ai de facut, o vei face? Chiar vrei sa pui capat lamentarilor si supararii? Chiar vrei mai mult, mai bine, mai liniste si mai usor pentru tine? Atunci… esti tu dispus sa schimbi ce e de schimbat, sa faci ce ai de facut, sa mergi unde ai de mers, sa incepi programul acela de care sa te tii… etc?

Nicoleta Svarlefus

Mai multe pe Astrocafe.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share