30/10/2020

Mesajul Președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, conf. univ. dr. Adrian Țuțuianu, cu prilejul începutului de an

tutu

Mesajul Președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, conf. univ. dr. Adrian Țuțuianu, cu prilejul începutului de an 

 

La început de an, prin intermediul dumneavoastră, a mass-media, mă adresez cu respect tuturor dâmbovițenilor și sunt bucuros că pot să spun că am încheiat un an de muncă, dar și de realizări care ne motivează și ne dau puterea de a avea speranțe mai mari la acest nou început de drum, care este anul 2016.

Intrarea într-un nou an este un bun prilej de a încerca să gândim proiecte noi și de a evolua în plan personal. Vreau să vă asigur că, și în anul 2016, voi face tot ceea ce este posibil pentru a fi aproape de dumneavoastră.

Dezvoltarea județului și un viitor ​mai bun pot fi asigurat​e​ doar dacă ne însușim și luptăm permanent pentru păstrarea unor valori precum respectul, toleranța, solidaritatea și continua dorință de autodepășire. Consider că, trăind și muncind împreună, ne vom putea bucura împreună de realizările noastre și vom putea depăși orice încercare.

În anul nou, în care tocmai am pășit, le doresc tuturor dâmbovițenilor să aibă multă put­ere de muncă, sănătate, împliniri și bucurii alături de cei dragi.

Îmi doresc ca în acest an să fim mai uniți în fața schimbărilor cu care se confruntă societatea noastră, mai hotărâți și mai încrezători în viitorul nostru!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share