16/06/2021

METEO in intervalul 7-9 aprilie. Cum va fi vremea de Florii

Vremea de Florii. Vineri -2/16

Vremea va fi mai rece decât ar trebui, cerul va avea înnorãri, iar local și temporar va ploua în majoritatea regiunilor. În zona montană vor predomina ninsorile, iar pe arii restrânse în Maramureș, Transilvania și Moldova, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare.

vremea de florii

Sâmbătă -3/17

Vremea de Florii. Valorile termice se menţin scăzute, cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare ziua, când pe arii restrânse va ploua slab în centrul și estul țării și cu totul izolat în rest, iar în zona montanã precipitațiile vor fi predominant sub formã de ninsoare.

Duminică 1/20

Vremea de Florii. Începând cu data de 9 aprilie, vremea se va încălzi din nou, estimările indicând valori diurne de la 17 la 21 de grade şi pe timpul nopţilor de la 5 la 9 grade, ca medie regională. Vremea va fi predominant frumoasã, iar valorile termice vor marca o creștere uşoară și vor fi apropiate de mediile climatologice ale perioadei. Cerul va fi variabil şi mai mult senin în cursul nopții. Vântul va sufla slab până la moderat.

Citește și: Duminica Floriilor – Intrarea Domnului in Ierusalim

Vremea vineri pe larg

Vreme rece

Frigul se menţine şi va fi mai rece decât în mod obișnuit la început de aprilie. Cerul va fi înnorat şi va ploua local şi temporar în aproape toată ţara. La munte vor predomina ninsorile, iar în centru şi nord, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla cu putere pe timpul zilei în toate zonele şi cu viteze mai mari la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 16 grade, iar cele minime între -2 și 6 grade. Noaptea, cu precădere în nord-vest și centru, se va semnala brumă.

Temperaturi în principalele oraşe:

Bucureşti 13 soare cu nori

Craiova 13 soare cu nori

Timişoara 14 soare cu nori

Sibiu 10 soare cu nori

Suceava 8 înnorat

Galaţi 11 soare cu nori

Constanţa 12 soare cu nori

Cluj-Napoca  10 soare cu nori

Bacău 10 soare cu nori

Baia Mare 10 soare cu nori

Iaşi 11 înnorat

Oradea 11 soare cu nori

Reşiţa 15 soare cu nori

Piteşti 11 soare cu nori

Braşov 8 soare cu nori

Ora la care răsare şi apune soarele

Soarele răsare: 06:49

Soarele apune: 19:46

Presiunea atmosferică:  756 mmHg

Viteza vântului:  14 km/h (V)

jurnalul.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share