01/12/2020

Mircea Geoană i-a felicitat pe Biden și Harris pentru marea VICTORIE

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, i-a felicitat duminică pe președintele ales al SUA, Joe Biden, și pe vicepreședintele ales, Kamala Harris, citând vasta experiență internațională a fostului vicepreședinte american din perioada administrației Obama.

“Felicitări Președintelui – ales Joe Biden pentru succesul în maratonul alegerilor prezidențiale americane. Vasta sa experiență internațională, accentul pe care îl pune pe întărirea alianțelor și parteneriatelor Americii, în special a Alianței Nord-Atlantice, cunoașterea aprofundată a preocupărilor de securitate în zona Mării Negre și a flancului estic al NATO reprezintă tot atâtea garanții pentru un rol activ și indispensabil al SUA pe scena internațională”, a scris Geoană, pe Facebook.

“Aștept cu mare plăcere să lucrez și cu viitoarea vice- președintă Kamala Harris, a cărei alegere reprezintă o premieră la nivelul cel mai înalt al politicii americane și o inspirație pentru femeile și tinerii din întreagă lume”, a spus el, cu referire la prima femeie vicepreședinte din istoria SUA.

The Bible tells us, “to everything there is a season: a time to build, a time to reap, and a time to sow and a time to heal.” This is the time to heal in America. Now this campaign is over, what is the will of the people? What is our mandate?” a transmis americanilor și lumii, președintele ales Joe Biden.

 

 

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share