Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Mișcarea Civică TINERII MOLDOVEI recrutează studenți

11015418_359429167588018_1207004944_n
Mișcarea Civică TINERII MOLDOVEI recrutează studenți în Chișinău, care să își propune să îmbunătățească viața tuturor locuitorilor Republicii Moldova și să construiască o societate civilă autentică, liberă, în afara controlului politic.

Tinerii vor participa la viața publică a statului nu doar în perioadele electorale, prin vot, ci în fiecare zi.
În cadrul Mișcării Civice TINERII MOLDOVEI, studenții vor avea posibilitatea să făurească un viitor așa cum își doresc. Vor iniția un control strict asupra încălcării drepturilor și libertăților fundamentale care au loc în acest stat, pentru că doar prin democratizarea și respectarea solidă a principiilor statului de drept va fi posibilă depolitizarea chestiunii identitare – o condiție obligatorie pentru progresul acestui pământ mioritic. Doar știind cine sunt, oamenii din Republica Moldova vor fi capabili să ia decizii corecte în privința căii lor de dezvoltare ulterioară.

Atât în privința aspectului precedent, cât și în alte domenii – TINERII MOLDOVEI au șansa de a influența deciziile autorităților prin ceea ce fac. Organizația interacționează cu figuri publice, decidenți, persoane influente, oamenii de cultură, oamenii de afaceri, profesori, vedete și mass-media. Voluntarii mișcării și-au creat un mini-think-tank în interior care generează ideile și pașii Mișcării. Se scriu și se desfășoară proiecte, se fac acțiuni stradale – evenimente cu mulțimi, dar și artă urbană. Cu toată disciplina din interiorul echipei, cultura organizațională se axează pe ideea de responsabilizare și autonomie a membrilor, iar studenții recrutați vor avea libertatea de a alege proiectele în care se implică. Celor mai mulți dintre ei le place să spună că ei fac istoria, nu o discută.

Iar sezonul distracției e mereu activ cu TINERII MOLDOVEI. E locul unde utilul și plăcutul merg mână în mână. Prieteni pe viață se fac aici, datorită intereselor comune care îi aduc la un loc. În Mișcarea Civică TINERII MOLDOVEI, tinerii studenți își formează o identitate comună, având aceeași viziune asupra viitorului și a rolului lor în acest viitor. TINERII MOLDOVEI este o organizație apolitică, care nu s-a compromis până acum și își va menține verticalitatea până la îndeplinirea tuturor obiectivelor.
Astfel, Mișcarea Civică TINERII MOLDOVEI invită toți doritorii care sunt de părere că lucrurile ar putea fi îmbunătățite în Republica Moldova și sunt dispuși să participe la schimbările necesare să se  alăture echipei TINERII MOLDOVEI, echipă care intenționează să facă ordine în societate.
Accesați www.tinerii.md și completați formularul de aplicare.

Corina Benzer- Moldova

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin