Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Mutu: Piţurcă, sau Mister Bean cum îi zice lumea, e terminat ca antrenor

mutu
Adrian Mutu ne-a acordat un interviu în exclusivitate pentru Oficial Media, în care a vorbit despre ultimele contre dintre el si fostul selecţioner Victor Piţurca. Birliantul nu s-a sfiit sa iasa la rampă cu cateva declaratii acide , chiar daca de data asta pare a fi mai împaciuitor cu jocul echipei naţionale aflat in era Anghel Iordănescu, un joc intr-o reala suferinta ofensiva in actualele preliminarii EURO 2016. Mutu are incredere in antrenorul Stelei, Mirel Radoi, unul care se afla pe banca unei echipe aflate intr-o criza profunda de rezultate. Urmariti mai jos interviul cu Adrian Mutu.
– Sunt destui care sustin ca ar trebui sa fii convocat la echipa nationala. Ca doar asa ne calificam la EURO. Tu ce parere ai, marchezi golul victoriei cu Finlanda?
– Vreau sa le mulțumesc celor care au încredere in mine, dar in momentul asta e prea devreme sa fiu convocat la echipa naționala…
– Piturca a spus despre tine ca esti terminat pentru fotbal din punctul lui de vedere. Cum ii raspunzi? Tu crezi ca Piturca va reveni vreodata sa antreneze echipa nationala…
– Este părerea lui si o respect, dar asta nu înseamnă ca nu pot s-o critic! Nu sunt de acord si cred ca timpul ne va arata cine are dreptate. Eu spun ca Piturca sau Mister Bean asa cum ii spune lumea e terminat ca antrenor. Oricum el rămâne in istorie doare pentru ca s-a certat cu Hagi, Mutu si pentru golul marcat cu ceafa, la care el ar raspunde: Asa am vrut sa dau, no!
– Cat de ingrijorator e ca Romania nu a marcat la ultima dubla din calificarile pentru EURO?
– Trebuie sa avem încredere in jucătorii naționalei. Se mai întâmpla sa nu marchezi!
– Crezi ca ne-am califica in urma a doua rezultate de 0-0 la urmatoarele doua meciuri?
– Sper sa ne calificam!
– Este Iordanescu cel mai potrivit selectioner sa conduca nationala si la Euro?
 –  Da! Daca nici Nea Puiu nu are experiența, atunci cine?
– Steaua trece printr-o perioada lipsita de rezultate. A fost inspirat Gigi Becali ca l-a pus pe Radoi sa antreneze echipa?
 – Eu am încredere in Radoi!
–  Ai vorbit cu Salman Khan?
–  Nu, nu am vorbit!
(Razvan Necsulescu)

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share