31/03/2020

CASTELUL CORVINILOR SE ÎNCHIDE PENTRU PUBLIC

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Hunedoara a decis ca începând de astăzi, joi, 12 martie, să închidă pentru public Muzeul Castelul Corvinilor, precum şi celelalte unităţi aflate în administrarea municipalităţii 안철수 백신 v3. Motivul îl reprezintă situaţia la nivel global şi naţional cu privire la infecţia cu coronavirus.

Lucrările de reabilitare vor continua, recomandarea fiind de sistare a activităţilor cu publicul 종량제 음악. Accesul vizitatorilor nu mai este permis începând de joi, dar lucrările de reabilitare continuă.
„Luăm aceste măsuri pentru siguranţa vizitatorilor, a angajaţilor şi pentru a preveni răspândirea virusului 초록바다. Vă mulţumim pentru înţelegere“ a   ținut să transmită Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara.

 

Blazonul familiei Corvinilor este inscripționat printr-un  un corb care ține în cioc un inel de aur 상속자. Atribuirea acestui simbol al familiei are și  o legendă. Se spune că Ioan de Hunedoara era fiu nelegitim al lui Sigismund de Luxemburg, rege al Ungariei, cu o frumoasă femeie din Tara Hațegului, pe nume Elisabeta 익스플로러 한글파일.

Pentru a o feri de necinste, regele îi dă de soț pe unul din vitejii săi, Voicu, dăruindu-i totodată și un inel ca și dar pentru copilul nenăscut, cu scopul de a fi recunoscut atunci când va crește și va merge la curtea regală 거지 키우기 다운로드.

în timpul unei călătorii făcută de familia lui Voicu, poposind pentru a prânzi, inelul este uitat pe o margine a țtergarului pe care erau puse merindele Download hangul input machine. Un corb, atras de strălucirea inelului îl fură încercând să plece cu el. Copilul Ioan de Hunedoara ia un arc și sageteazã corbul, recuperănd astfel inelul Chrome Data Saver. Atunci cănd crește și ajunge la curtea regală, povestește această pățanie, iar regele, impresionat de această istorie, decide ca simbolul familiei hunedorenilor să fie corbul cu inel de aur în cioc Download Katok mp3.

Și numele familiei provine din latinescul „Corvus”, care înseamnă „Corb”, o pasăre care simboliza cu totul altceva în Evul Mediu, și anume Înțelepciunea și Longevitatea Download duet song festival.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments