23/09/2021

Noi achiziţii în MP Timiş

Conducerea MP Timiș s-a prezentat azi la Bucureşti pentru a-şi prezenta , în cadrul Colegiului Național al Partidului, noile achiziții, după scandalul iscat de anumite personae care vroiau conducerea partidului, variant identica cu PNŢCD Timiş.
Organizația judeţeană a Mișcării Populare, condusă de Roxana Iliescu, a suferit o serie de schimbări în ultima perioadă, după câteva demisii din conducerea MP . Echipa a fost rapid completată cu oameni cu mult mai de valoare, decât demisionarii, iar noua echipă a fost astăzi prezentată preşedintelui Traian Băsescu în cadrul Colegiului Naşional al Partidului.
Demisiile din ultima perioadă nu au afectato pe Roxana Iliescu, care s-a mobilizat rapid și a adus oameni noi, cu care să își îndeplinească obiectivele deja stabiliate. Unul dintre noii veniți în partid este Dorin Cândea, care inițial a fost contestat de unii membri ai partidului, însă conducerea de la nivel central a partidului are încredere în el și chiar a fost numit vicepreședinte al MP Timiș.
O altă achziție importantă este Radu Șumălan, profesor universitar, care s-a alăturat de curând echipei MP Timiș. Acesta este absolvent al Facultății de Agricultură, iar în prezent este dascăl al Universității de Agronomie din Timișoara. A realizat peste 150 de articole științifice, nouă manuale și cărți, a coordonat proiecte de cercetare.
Marina Radu este un alt nume important în MP Timiș. Aceasta este consilier județean, iar până acum făcea parte din grupul independenților. Ea s-a alăturat echipei, astfel că în momentul de față MP este reprezentat în cadrul Consiliului Județean Timiș.
Roxana Iliescu a pornit spre capital împreună cu întreaga echipă a MP Timiș , pentru a o prezenta la București, în cadrul Colegiului Național al Partidului, noii membri primind susținere din partea preşedintelui partidului, Traian Băsescu, pentru a-și îndeplini obiectivele în perioada imediat următoare.

Stejărel Ionescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share