Nou consilier la biroul primarului Timişoarei, Nicolae Robu

Primarul Municipiului Timişoara, Nicolae Robu şi-a numit luni un nou consilier personal în locul lui Alexanru Chirilă, numit şi „Doi şi un sfert” , care a fost pus pe liber.

Noul consilier al primarului Timişoarei, se numeşte Robert Kristof, are doar 24 ani şi a absolvit Colegiul Naţional „Coriolan Brediceanu” şi Universitatea Politehnica. A fost şi student senator al universităţii, dar şi în Biroul Senatului U.P. Timişoara, iar nu de mult timp a fost pus director al incubatorului de afaceri Incuboxx , ridicat de primărie cu fonduri europene. Robert Kristof deţine şi o firmă de design. Robert a fost şi voluntarul anului în 2012 în judeţul Timiş, ales de Liga Studenţilor din Facultatea de Mecanică Timişoara. Angajarea lui Robert Kristof scade  media de vârstă a consilierilor lui Nicolae Robu. Primarul Timişoarei mai are doi consilieri pe Marian Vasile, de 35 de ani, şi pe Dorel Borza, fost viceprimar al Timişoarei.

De ieri am venit la birou. Mă ocup mai mult de rezolvarea situaţiilor interne, de urmărirea notelor interne. În primul rând, la Incuboxx, de când am venit, s-a făcut o treabă bună şi inclusiv domnul primar a fost mulţumit şi cred că asta l-a convins să mă numească pe funcţie„, a declarat noul consilier Robert Kristof.

Nicolae Robu spune că se simte apropiat de tineri, probabil şi datorită unei structurii lăuntrice a domniei sale  şi că are încredere în noul său consilier şi că niciunul dintre tinerii pe care şi i-a luat alături până acum nu l-a dezamagit.

„Robert a fost student la Politehnică la licenţă şi este student la masterat. Îl cunosc din această postură şi evident că mi-am format în lungul timpului o părere foarte bună despre el, din moment ce am avut incredere să dau pe mâna lui şi colegilor cu care a făcut echipă Incuboxxul, în acea perioadă de tranziţie până când am reuşit să angajăm o firmă de administrare, prin licitaţie. Robert şi colegii săi au făcut o treaba excelentă la Incuboxx, dovedindu-şi abilităţile manageriale. Toţi indicatorii au fost depăşiti cu mult şi urmare a cunoaşterii anterioare şi a experienţei foarte pozitive de la Incuboxx am decis să îi propun să vină în echipa mea executivă pe postul de consilier personal”, a spus Nicolae Robu.

Edilul Timişoarei susţine că principalele responsabilităţi ale lui Robert vor fi coordonarea incubatorului de afaceri, dar şi a Centrului de Competenţe în Automotive, precum şi monitorizarea modului în care se respectă dispoziţiile şi notele interne date de primar subalternilor din primărie.

Primarul municipiului de pe Bega Nicolae Robu, mai are doi consilieri care se ocupă unul de coordonarea societăţilor şi a regiei primăriei – Dorel Borza, iar cel de-al doilea de coordonarea Direcţiei de Dezvoltare şi a proiectelor de dezvoltare, precum sş de Consiliul Consultativ Economic – Marian Vasile.

Stejărel Ionescu

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share