09/05/2021

NSP GATHERING SESSION 2020  în Straja

Sâmbătă 7 martie, a.c.  în stațiunea hunedoreană Straja va avea loc  un nou eveniment sportiv care va aduce a start competitori din toată țara.

Anul trecut a avut loc a 2 a ediție a evenimentului de freestyle în snowpark-ul  NSP din Straja, bucurându-ne de un succes enorm.
Numărul mare de înscriși și entuziasmul sportivilor pe schi și snowboard ne-au determinat să continuăm tradiția și în acest sezon, chiar dacă vremea de afară a încercat să aducă primăvara pe munte mai devreme.  Va fi o editie în format “JAM Session” asa cum ne place nouă, în care participanții nu simt presiunea si emoțiile unei competiții, scopul fiind progresia, divertismentul și reîntâlnirea cu ceilalți rideri din țară. Un eveniment care aduce iubitorii de freestyle laololaltă., ” au transmis organizatorii.

Partenerii  evenimentului sunt :Asociatia Pro Straja – Lupeni și Primăria municipiului Lupeni .
Magazinele Skates.ro X-outdoor Timisoara H2O Shop Ghetto Park, Straja Extreme Park, Riders Lounge Straja , BeeBad Energy Drink, Jagermeister Romania, Snowboard Romania și
Enjoy Hunedoara, sunt sponsorii evenimentului.
Se vor  premia: Best Trick Ski/Board ; Most Hardcore Ski/Board; Best Crash Ski/Board
Best Young Blood Ski/Board; Best Female Ski/Board; Most Creative Ski/Board
Best trick Air-Bag Ski/Snow – young blood – fete/baieti
Înscrierea în competiție va avea loc începând cu orele 10.00- 12.00, iar la orele 16.00 va avea loc premierea. Nu există taxă de participare.


Echipa Nation Spot SnowPark (Platoul Soarelui) formată din riderii The SSpot Crew si membrii școlii de snowboard Boarding Nation, au ca misiune comună creșterea scenei de freestyle, a comunității iubitorilor sporturilor de iarnă din România și organizarea de competiții pentru a contribui la ridicarea nivelului schiorilor și al snowboarderilor si totodată pentru a aduce o contribuție pozitivă în dezvoltarea stațiunii Straja.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share