Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

NU DICTATURII! Regizorul Cristi Puiu: ,,Dacă mâine o să vă ceară să mergeți în mâini, credeți-mă, o să mergeți în mâini

Invitat la Festivalul Internațional de Film Transilvania, regizorul Cristi Puiu ținut să explice pentru ce s-a murit la Revoluție, afirmând că este inuman să te uiți la o proiecție de 200 minute cu masca de protecție pe figură. Mai mult, în momentul în care a fost invitat pe scenă a intrat cu masca în mână, refuzând să o poarte. 

Cristi Puiu ”O să mergeti în mâini”

Cristi Puiu: ”…O să mergeți în mâini…oamenii indisciplinați au spus NU dictaturii”

Regizorul a spus că ,,au existat niște oameni indisciplinați în România care au spus NU dictaturii”. Cristi Puiu a ținut să-i roage pe oameni să plece când simt că nu mai rezistă să stea cu masca de protecție, moment în care câteva persoane din public au început să-l aplaude.

Cristi Puiu: ”Puterea instalată să nu ne trateze ca pe niște vite”

”Dacă dumneavoastră sunteți astăzi aici și vă uitați la un film este pentru că au existat niște oameni indisciplinați în România în Decembrie ’89 care au spus nu dictaturii. Puterea instalată ar face bine să discute cu oamenii, să intre în dialog, nu să ne trateze ca pe niște vite. Există un virus, dar tonul autorităților statului este inacceptabil. Oamenii la Cluj sunt disciplinați și atenți la aceste detalii (cu referire la normele de distanțare socială), dar că orice abuz trebuie amendat. Dacă nu o faceți dumneavoastră, prin vot de această dată, nu o face nimeni.

Dacă mâine o să vă ceară să mergeți în mâini, credeți-mă, o să mergeți în mâini

Regizorul a ținut să atragă atenția asupra pericolului dictaturii și al controlului ascuns în spatele acestei ”pandemii”. A făcut referire la coronasceptici și la cei care luptă împotriva controlului impus de ”putere”, numindu-i ”indisciplinați” precum eroii de la Revoluție versus partidul-stat de la acea vreme. ”Gindiți-vă că sunt lucruri mai grave decât acest virus”.

”Respect distanțarea socială și port masca de fiecare dată când intru într-un spațiu închis, dar dacă mâine o să vă ceară dumneavoastră să mergeți în mâini, credeți-mă că o să mergeți în mâini, pe Eroilor”, a spus regizorul Cristi Puiu.”

Integral & Video:

„Și încă o chestie, pe care am spus-o deja de câteva ori. Dacă dumneavoastră sunteți aici și vă uitați la un film azi, este pentru că au existat niște oameni indisciplinați în România, în Decembrie ’89, și care au zis NU dictaturii. Înțelegeți? Puterea instalată ar face bine să discute cu oamenii, să intre în dialog, nu să ne trateze ca pe niște vite. Da, există această problemă, există o epidemie există un virus, dar tonul autorităților statului este inacceptabil. Mi se pare extraordinar de mișto că la Cluj oamenii sunt disciplinați și atenți la toate detaliile astea, dar cred că absolut orice abuz trebuie amendat. Și dacă n-o faceți dumneavoastră, prin vot, de data asta, atunci n-o face nimeni. Dacă n-o facem noi, n-o face nimeni. Și știu că oamenii sunt speriați și respect și distanțarea socială și port masca atunci când intru în absolut orice spațiu închis. Dar, dacă mâine o să vă ceară dumneavoastră să mergeți în mâini, credeți-mă, o să mergeți în mâini. Pe Eroilor.”

Nimeni nu a murit de coronavirus, este concluzia medicilor patologi din Elveția, Franța, Germania, Italia și Spania

Medicul Adina Alberts face dezvăluiri revoltătoare: 99,9% dintre români sunt terorizați de autorități

Distanța fizică nu este obligatorie și nici masca nu se poartă pe motiv că nu s-a dovedit eficiența ei

O răceală ”cu două cocoașe”, spune Nelu Tătaru. Suntem considerați niște imbecili de către ”Unica Sursă Oficială”

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share