30/10/2020

”Nu  o să avem niciun aliat la alegerile locale în județul Hunedoara”

”PRO ROMÂNIA  va fi din 2024 la guvernare„

Prezent la lansarea primilor candidați la alegerile locale, deputatul PRO ROMÂNIA, Sorin Marica a făcut o radiografie a actualei scene politice prin care trece țara noastră la momentul actual.

PRO România vine cu un model nou pe scena politică prin promovarea unei gândiri de incluziune socială, factură liberală în economie și progresistă în ceea ce privește drepturile și libertățile fundamentale.

PRO România susține o reașezare a administrației publice pornind de la nevoile cetățeanului și ale comunităților locale. Propunem modernizarea statului, după modele europene.

Promovează garantarea accesului la educație și dezvoltarea unui sistem educațional de calitate, care să genereze competențe corelate cu necesitățile pieței muncii din secolul 21.

PRO România consideră necesară și urgentă reformarea sistemului social având la bază trei piloni esențiali: prevenția – pentru a evita ca cetățenii să devină beneficiari de prestații sociale, regândirea arhitecturii instituționale – prin separarea clară a protecției sociale de sistemul de pensii și reducerea birocrației – pentru creșterea accesului beneficiarului la servicii. PRO România pune dezvoltarea economică pe primul plan pentru a asigura bunăstarea românilor și resursele necesare unor servicii publice de calitate.

”Vreau să confirm ceea ce spun de cîteva săptămâni,  că  PRO România  la nivel național și la nivelul județului Hunedoara este bine consolidat, chiar dacă suntem un partid relativ tânăr. Avem la nivel național niște lideri care au făcut multe lucruri bune pentru România  și pentru  asta, nu avem niciun motiv  ca să ne aliem în spatele  altcuiva. Cine vrea să se alieze în spatele nostrum, este bine  venit. Dacă vor în România  un partid de centru stânga   modern și pro European , progresist, pro american , tot ceea ce își dorește poporul… acesta  este Pro România. Este important să ne întregrăm și mai mult în U.E, să avem un cuvânt de spus prin reprezentanții noștri. În toate cele 69 de UAT-uri  ale județului Hunedoara avem  avem cei mai buni candidați pe care noi i-am găsit la ora actuală. Cei care ne vor reprezenta în Consiliile locale  și pentru primării au făcut ceva pentru comunitățile unde candidează și sunt  convins că așa cum am avut rezultate  bune la cele două alegeri , europarlamentare și prezidențiale  de anul trecut, sunt convins  că la alegerile locale  care bat la ușă, așa de unii singuri, o să avem rezultate  foarte bune” a spus deputatul Sorin Marica.

Legat de viitorul partidului, deputatul Sorin Marica certifică faptul că PRO ROMÂNIA va fi la guvernare.

”În 2024 partidul nostru va fi la guvernare și cu siguranță vom avea și  președintele țării.

Din păcate,  vedem cu toții blatul dintre PSD și PNL ca să nu se întâmple nimic, la nivel de administrații locale, la unele vor fi tot aceiași primari.  Și vedem și ceea ce s-a întâmplat cu ordonanțele ce le-au dat guvernul liberal, primari  aleși în două tururi nu vor fi, pentru că nu s-a dorit nici din partea PNL nici din partea PSD, așa că, în mare parte, 80-90% vor rămâne  aceiași psd-iși și aceiași pnl-iști. Vin din Parlament, am colegi și li s-a transmis de la centru să-și găsească de lucru din toamnă.Dacă nu-și vor mai găsi rostul în județele lor cu siguranță, o să-i vedeți cu siguranță la Senat, la Camera Deputaților și jumătate dintre  colegii mei actuali, li s-a transmis să-și găsească de lucru   din septembrie, octombrie, dacă vor fi alegeri la termen  sau  mai recent. Nu se va schimba deoamdată nimica. Victor Ponta o spune mereu că avem nevoie de o reformă  în administrație și cu siguranață,  noi, o să vă pregătim în doi- trei ani de zile, exact ceea ce se va întâmpla  din 2024, dacă, cu ajutorul electoratului o să putem pune în practică reforma administrativă.

Acum, nu  o să avem niciun aliat la alegerile locale în județul Hunedoara. După întâlnirea  de la București s-a luat totuși  decizia de a se încheia  unele alianțe, dar, în alte județe.” a cochis deputatul hunedorean Sorin Marica.

Reprezentanții PRO ROMÂNIA  Hunedoara au candidații proprii și  se vor angrena în campania electorală, singuri și fără a face jocurile altor partide politice.

 

 

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share